Osallistuisitko kanssani tieteelliseen kokeeseen?

Pseudotieteellistä Keskustelua. Ymmärrysrajan toisella puolen
Paikalla
Avatar
Kissatäti
Reactions:
Viestit: 1720
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 16:51

Osallistuisitko kanssani tieteelliseen kokeeseen?

Viesti Kirjoittaja Kissatäti »

Ketkä osallistuvat testiryhmää? :lol:
Kuuntele tätä ja elämässäsi tapahtuu kaikenlaista hyvää - perhosefekti

528 Hz:n taajuus auttaa palauttamaan ja muuttamaan DNA:tamme, parantamaan DNA:ta ja lisäämään elintärkeän energian tasoamme, auttavat meitä puhdistamaan mielemme, lisäämään tietoisuuttamme, luomaan ja avautumaan kokemukselle. syvempää henkistä kokemusta. Kun tätä taajuutta käytetään selkeällä tarkoituksella, kuten rentoutuminen, meditaatio, keskittymistyö, opiskelu jne., tämä taajuus voi tuottaa ihmeitä.
Solfeggio 528Hz taajuus, joka tunnetaan myös nimellä rakkaustaajuus, taikamelodia, DNA:n korjaustaajuus, transformaatiotaajuus tunnetaan voimakkaasta muuntavasta vaikutuksestaan ihmiskehoon, mikä auttaa palauttamaan ihmisen DNA:n alkuperäiseen ja täydelliseen tilaan. , ja se on energialisäyksen etu.
- PhuPham, parantavien melodioiden säveltäjä
Voisin kokeilla mutta aika pitkästi on soittoa. Kuinkahan kauan tätä tarvii kuunnella että hyviä asioita alkaa tapahtua? Voisi yöksi jättää soimaan. :wtf:

Jos ilmoittaudut testiryhmään kerro tuloksista viikon sisällä ja kerro samalla kuinka kauan kuuntelit kyseistä rainaa :D

"Ikuisesti minun kuuni" syleilen kiireistä kuuta. "Ottakoon" he vain toteavat, kauniit aurinko ihmiset "jos se kerran on hänen kuunsa"