Neukkulan tasapäistämisysteemi...GULAG

Rere
Reactions:
Viestit: 2058
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 15:43

Re: Neukkulan tasapäistämisysteemi...GULAG

Viesti Kirjoittaja Rere »

Neutroni kirjoitti: 17 Joulu 2023, 11:12
Brainwashed kirjoitti: 17 Joulu 2023, 10:19 Voin epävirallisen ”palstan McArthur” tittelini suomin valtuuksin vapauttaa sinut kaikista Tuulispään esittämistä syytteistä sillä ehdolla että poistat vessastasi kaikki Marx, Stalin, Lenin, Kim, Che, Fidel, Xi et.al julisteet, poltat kaikki hellassasi ja korvaat ne Elvis julisteilla.
Aika ankarat ehdot. Saako se kuitenkin pitää pihaportillaan sen Neuvostoliitosta muilutetun Leninin patsaan, jonka jalkojen välistä mahtuu ajamaan kuorma-autolla?

No, pääasia ettei joudu kuuntelemaan Elviksen renkutuksia moraalisesti ylevien Internationaalin, Varzawjankan ja "Lenin setä asuu Venäjällä" sijaan.
Minullapa oli muovin tapaisesta aineesta tehty läpikuultava Leninin pää. Sen sisällä on lamppu, jolla saa pollan säteilemään. Ostin sen aikoinaan Vilnasta, kun olin siellä komennuksella. Halpakin oli, en muista enää hintaa mutta varmaan euroissa jotain 10 - 20. Lahjoitin sen sitten pojalleni, joka ilmeisesti arvosti sitä. Tyttärelle ei kelvannut. Muutakin neukkurihkamaa tuli sieltä ostettua mutta myös modernia taidetta ja yksi patsaskin. Vilnan vanha kaupunki on oikea helmi, mutta kaupungin neukkulähiöt masentavia.
Puolen tunnin matkan päässä Vilnasta on myös erikoinen turistikohde. Se tunnetaan Stalinin maailmana.

https://www.nbcnews.com/id/wbna12635612

Videota:

Vilnassa on myös museona entinen Liettuan KGB:n päämaja. KGB ei ehtinyt sitä tyhjentää toisin kuin monissa muissa paikoissa. Siellä on teloitettu ja kidutettu mm metsäveljiä, sellit ovat jäljellä. 90-luvulla siellä oli oppaina muutamia paikassa vankeina olleita. Tulkin välityksellä kuuntelin heidän kertomuksiaan. Museon nimi oli suomeksi kansanmurhan museo, mutta näköjään se on muutettu vuonna 2018.

http://www.genocid.lt/muziejus/en/
Avatar
Molli
Reactions:
Viestit: 1095
Liittynyt: 30 Marras 2022, 18:51

Re: Neukkulan tasapäistämisysteemi...GULAG

Viesti Kirjoittaja Molli »

..King Elvis,
kerran aihetta on sivuttu, niin sanoisinpa hänen olleen lyömätön esiintyjä,
mitä videoita hänen suorituksestaan katsoon, Elvis tohtii vetää hymyssä suin,
mikä nykyartisteilla on harvinaista.
Päällikkötason suorituksissa selkeästi esiintyjä Elvis kykenee näyttämään miltä yleisön suosio tuntuu ja siinä ohessa, jotta "hyvin veto menee"!
Totinen laulanta ja pauhaaminen on paljon yleisempää.. sekä pääasiallisesti tylsää esiintymistä..?
"..noin yleisesti.. ..säkällä mennään.."
Avatar
Jalo Arkkivalo
Reactions:
Viestit: 2121
Liittynyt: 13 Helmi 2023, 08:31

Re: Neukkulan tasapäistämisysteemi...GULAG

Viesti Kirjoittaja Jalo Arkkivalo »

AimoJortikka kirjoitti: 16 Joulu 2023, 11:07
ID10T kirjoitti: 16 Joulu 2023, 10:09Natsismin pääajatus taisi olla rodun puhtaudessa, eikä niinkään uuden sosiaalisen järjestelmän luomisessa.
MooM kirjoitti: 16 Joulu 2023, 10:33Rodun ja sen mukana kulttuurin, arvojen jne yhtenäisyys, joka ei salli mitään erilaisuutta myöskään uskonnollisesti, seksuaalisesti, elämänkaaressa, tavoitteissa. Ahtaat normit, jota tähtäävät vain kansakunnan etuun, "oma maa ensin".

Kuulostaako tutulta?
Eikös tuo kuulosta ihan persuilta? Ja persujen ihanteelta ja tavoitteelta?
Minusta tuo kuulostaa Tiedepalstalta
Lord knows I'm a Voodoo Child
Vastaa Viestiin