Tiedote Sisäänkirjautumis-ongelmiin liittyen

Tässä ohjeita / niksejä palstan toimintoihin liittyen
Avatar
deep purpose
Reactions:
Viestit: 865
Liittynyt: 28 Marras 2022, 22:37
Viesti:

Tiedote Sisäänkirjautumis-ongelmiin liittyen

Viesti Kirjoittaja deep purpose »

Eli juu, muutamat nimimerkit eivät ole pystyneet sisäänkirjautumaan palstalle, isot pahoittelut siitä! Useampi palstalainen vielä luullut että ollaanko me bännattu heidät, - Ei olla, me ei bännata ketään kovin helposti eikä meidän sormet sen perään syyhyä.
Jotkut ongelmat liittyi reaktio-extensionin bugisuuteen, mutta KultaKikkare on korjannut sitä ja jos jotain vielä ilmenee, niin ottakaa meihin yhteyttä. Mulle voi laitta sähköpostia suoraankin mun sähköpostiosoitteeseen deepndark@mail.com tai palstan yhteydenotto osion kautta eli: app.php/contactadmin

Näitä bugeja siis välillä ilmenee kun palstan koodiin on tehty muutoksia ja aikas usein just jonkun extensionin takia (extensionit siis ovat palstan lisäosia kuten reaktiot jne). Luultavasti bugit kun ollaan selätetty niin silloin tämä laiva kulkee suurimmitta ongelmitta. Ja ei me koodeja jatkuvasti muutetakaan, - yleensä vain kun lisätty palstalle uutuuksia.

Toivottavasti ne muutamat palstalaiset jotka koki ongelmia ymmärtää että tämä oli tahatonta ja me kyllä reagoitiin sitten kun löydettiin syy ongelmiin.
Jatkossa me pyritään reagoimaan tähän entistä tehokkaammin, kiitos! :geek:
Maailmankaikkeudessa on vallinnut täysdeterminismi, kunnes biologia sotki sen täysin.