Eikös siinä ole vaarana, että ei tule tarpeeksi nopeasti känniin?MooM kirjoitti: ↑12 Helmi 2024, 11:53
Viskiin on joskus paikallaan lisätä tilkka vettä, varsinkin niihin, joissa on prosentteja viiden kympin huitteilla (cask strengthit yms). Alkoholipitoisuus vaikuttaa tiettyjen aromeiden liukoisuudeen ja vesilisä vapauttaa niitä. Mutta ei missään nimessä jääpalaa, vaan huoneenlämpöistä ihan pieni liraus.
Pontikka
Re: Pontikka
Deciphered from crop circles.
Re: Pontikka
Huoneenlämpöisiä vesilirauksia erinäisiin vahvahkoihin tisleisiin lisänneenä voin sanoa, että tuota vaaraa ei käytännön päihtymyksentavoittelutilanteissa ole. Sohva kutsuu aina ennen kun bileet loppuvat, jos lantraa väkevöidyn varastoliuoksen 40% juomaksi lasiin.
Re: Pontikka
Jos viskistä tulee humalaan, kyse on tapaturmasta.Neutroni kirjoitti: ↑12 Helmi 2024, 16:56Huoneenlämpöisiä vesilirauksia erinäisiin vahvahkoihin tisleisiin lisänneenä voin sanoa, että tuota vaaraa ei käytännön päihtymyksentavoittelutilanteissa ole. Sohva kutsuu aina ennen kun bileet loppuvat, jos lantraa väkevöidyn varastoliuoksen 40% juomaksi lasiin.
While I had personally never felt the lack of a penis, I did admit that it was a handy thing to have along on a picnic…
D. Gabaldon
D. Gabaldon
Re: Pontikka
Viskin kanssa on aika iso alttius tapaturmiin. Varsinkaan, jos ei hifistellä millään 100€ per leka-tyyppisillä, vaan maistellaan hieman maanläheisempiä blended-versioita. Niihin tosin ei tarvitse lisätä vettä ainakaan maun takia.
- Minimus Yahves
- Reactions:
- Viestit: 2794
- Liittynyt: 15 Joulu 2022, 18:46
- Paikkakunta: Tellus
Re: Pontikka
Hyvä taito olisi osata.
Ja perinteikästä se on hampun viljelykin. Nykynuoriso kunnioittaa sitä perinnettä vaatekaapeissa ja -huoneissa hieman paremmilla lajikkeilla.
Can I pet that dog?
Re: Pontikka
Yllättävän hyvänmakuinen viski oli kotimainen Kyrö. Sitä ei tarvinnut vedellä laimentaa.MooM kirjoitti: ↑12 Helmi 2024, 11:53Kanadalaisissa on jänniä makuja, kun siellä käytetään makeiden viinien tynnyreitä. Bourboneista itselläni on lähinnä huonoja kokemuksia, vaikka kuinka ostaisi laadukasta. Makuasioita kai.Molli kirjoitti: ↑12 Helmi 2024, 01:24 ..noo, sillee enempiä huomioita sun Ed txt, mutta Amer whiskit on oma lajinsa, katsos heidän tammitynnyreissä, on tammea, mutta ne on eripuulajeja, kuin skottien ja irkkujen tynnirien tammit..
Ja Amer. Whiskit on paljolti lempeempiä eli helppoja vs natiivit
..no aiemmin olekaan kuullut "poltetuista" tynnyreistä,
Erikseen sitten on viskit, joita tehdään esim, ent viinitynnyreissä tai Vice versus,
Viskiin on joskus paikallaan lisätä tilkka vettä, varsinkin niihin, joissa on prosentteja viiden kympin huitteilla (cask strengthit yms). Alkoholipitoisuus vaikuttaa tiettyjen aromeiden liukoisuudeen ja vesilisä vapauttaa niitä. Mutta ei missään nimessä jääpalaa, vaan huoneenlämpöistä ihan pieni liraus.