Mainos :D

Kissatädin musiikkihuoneessa on musiikki- ja elämäaiheista sisältöä tietoiskujen ja soittolistojen muodossa. Huoneesta löytyy myös musiikkiaiheisia äänestyksiä, muisteluja vanhoista suosikkikappaleista ja myös uuden musiikin etsimistä. Siellä voi kertoa myös musiikkiin liittyvistä kokemuksista, tarinoista ja tuntemuksista elämänläheisellä otteella.
Paikalla
Avatar
Kissatäti
Reactions:
Viestit: 2508
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 16:51

Mainos :D

Viesti Kirjoittaja Kissatäti »

Meillä on kiva pieni musiikkiryhmä (noin 100 jäsentä). Aktiivisia ei vain ole kovin paljoa.
Olisiko teillä uusia ideoita tai mahtavia kappaleita. Ryhmään saa siis laittaa musiikkia, myös omaa tuotantoaan ja musiikkiaiheisia juttuja ja musiikkiaiheisia kuvia tai tehdä äänestyksiä tai kysellä mitä vain musiikkiin liittyvää tai pitää tietokilpailuja musiikki aiheena tai esitellä lempi artistejaan tai bändejä tai haastaa löytämään tietynlaisia kappaleita. Siis mitä vain musiikkiin liittyvää. Ryhmän nimi on:

Open your mind to music

https://www.facebook.com/groups/1216604812472297
"Ikuisesti minun kuuni" syleilen kiireistä kuuta. "Ottakoon" he vain toteavat, kauniit aurinko ihmiset "jos se kerran on hänen kuunsa"
Paikalla
Avatar
Tuulispää
Reactions:
Viestit: 11069
Liittynyt: 30 Marras 2022, 09:24
Viesti:

Re: Mainos :D

Viesti Kirjoittaja Tuulispää »

Pussy Riot on aliarvostettu huippubändi...musiikki ei taida olla erittäin laadukasta, mutta sanoitus iskee kuin miljoona volttia.

Vastaa Viestiin