Suurissa kaupungeissa suhteellisesti eniten perustoimeentulotuen saajia

Rere
Reactions:
Viestit: 2058
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 15:43

Suurissa kaupungeissa suhteellisesti eniten perustoimeentulotuen saajia

Viesti Kirjoittaja Rere »

Suurissa kaupungeissa on suhteellisesti eniten perustoimeentulotuen saajia, vaikka esimerkiksi "suurkaupungit" Helsinki, Turku ja Tampere sijaitsevat kaikkien vakavasti otettavien Pähkinäsaaren rauhan raja - vaihtoehtojen paremmalla puolen.

"Osuus oli viime vuonna suurin Vantaalla, jossa perustoimeentulotukea sai hieman useampi kuin joka kymmenes asukas, Kelan tiedotteessa sanotaan."

"Tilaston kymmenen kärjessä ovat myös esimerkiksi Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Lahti. Näissä kaikissa toimeentulotuen saajien osuus oli viime vuonna hieman alle 10 prosenttia asukkaista."

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010347891.html

Noissa suurissa kaupungeissa on myös suhteellisen paljon maahanmuuttajia, joille muutenkin erilaisia tukia kertyy kohtalaisen mukavasti. Suurin yksittäinen syy tilanteeseen on kuitenkin asumisen kalleus.

https://yle.fi/a/3-11680542

Tuossa tulee muistaa, että erot maahanmuuttajaryhmien välillä ovat suuria.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suurissa kaupungeissa suhteellisesti eniten perustoimeentulotuen saajia

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Joo, ei asu menalaisia, joilla ei ole työvelvoitetta juurikaan maaseudulla. Työttömät menalaiset ehkä kannattaisi poistaa Suomesta turhana kulueränä, joka aiheuttaa lähinnä vain yhteiskunnallisia ongelmia ja notkuilee ostareissa?
Vihervasemmistolaisessa skenessä on todella paljon radikaalia ainesta ja siellä koetaan toisten ”poistaminen” ihan normaalina asiana: Toisten cancelointi ja jopa fyysinen poisto tilasta, jos ei jaa samoja ajatuksia.
Nämä on aina niitä muistutuksia siitä, että miksi toivonkaan, että siihen menisi mahdollisimman kauan, että Suomessa on seuraavan kerran vihervasemmistolaiset vallan kahvassa.”

https://www.suomenuutiset.fi/tynkkynen- ... kertomaan/
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Vastaa Viestiin