Suomettuminen (Finlandization)

OlliS
Reactions:
Viestit: 11263
Liittynyt: 30 Marras 2022, 10:59
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja OlliS »

Hallituksen ja opposition riidoissa ei ole enää mitään suomettumiseen liittyvää.

Joka ei halua neuvotella ja sopia, on Putinin, hajaannuksen puolella. Kukaan ei ole enää suomettunut. Eikä Putinisti. Eduskunnassa.

Venäjän ja Neuvostoliiton agentit ovat edelleen paljastamatta! Niitä voi olla.
http://www.santavuori.com kotisivuni, kirjani ja artikkelini
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Liitteet
Screenshot 2024-04-13 10.53.25.png
Screenshot 2024-04-13 10.53.25.png (208.97 KiB) Katsottu 255 kertaa
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Aikamoista. Ruotsittuminen on ollut todennäköisesti Venäjän tarkoituskin, sillä paljastuihan Ruotsin tiedustelupalvelun korkeilta paikoilta Venäjän agenttejakin?
Ruotsin kokonaismaanpuolustuksen tutkimuslaitoksen FOI:n apulaistutkimusjohtaja Michael Jonsson kirjoittaa, että Venäjä-tiedustelu on ollut Ruotsille vuosikausia ylpeydenaihe ja prioriteettilistan kärjessä. Ruotsin sotilastiedustelu kuitenkin uskoi viimeiseen asti, että Venäjä ei hyökkäisi Ukrainaan.

Virhearvion taustalla on Jonssonin mukaan viitteitä siitä, että sotilastiedustelussa saattoi vallita ryhmäajattelu, joka rajoitti erilaisten näkemysten esittämistä eikä tukenut kriittistä ajattelua. Jonsson siteeraa vuonna 2016 tehtyä tutkimusta, jossa on haastateltu Ruotsin sotilastiedustelun analyytikkoja.

– Ilmenevä tyhmäajattelu on täysin hullua ja tilaa erilaiselle ajattelulle on hyvin rajoitetusti, tutkimuksessa haastateltu analyytikko sanoo.

Jonssonin artikkelin mukaan Mustin keskittymistä Venäjä-tiedusteluun on laimentanut kylmän sodan jälkeinen painopisteen muutos. Kolmen vuosikymmenen ajan Ruotsin turvallisuuspolitiikka laajentui kattamaan myös ei-sotilaallisia uhkia kuten terrorismia ja järjestäytynyttä rikollisuutta sekä rauhanturvaamista.

Se laimensi Ruotsin tiedustelun keskittymistä Venäjään. Venäjä-kuvaa hämmensi vanhentunut käsitys Venäjän ulkopoliittisesta päätöksenteosta.
Väärä johtopäätös
Käytännössä virhearvio johtui analyysistä, jonka mukaan Venäjällä ei ollut riittävästi sotilaallisia voimavaroja Ukrainan valtaamiseen ja hyökkäys olisi Venäjälle liian riskialtis ja kallis.

– He pyrkivät mahdollisuuksien mukaan välttämään sotilaallista väliintuloa. Kyse on eskalaatiokontrollin säilyttämisestä, ei liian suuresta haastamisesta, Mustin tuolloinen johtaja, kenraalimajuri Lena Hallin arvioi Dagens Nyheterille vielä vuoden 2022 tammikuussa.

Sotilastiedustelun arvioihin perustuen samaa tarinaa toisti myös Ruotsin silloinen ulkoministeri Ann Linde. Hän vakuutti hyökkäyksestä varoitelleelle Yhdysvaltain ulkoministeri Anthony Blinkenille, ettei Venäjä todennäköisesti lähtisi laajaan hyökkäykseen.

Naton pääsihteerin Jens Stoltenberg on kommentoinut piikikkäästi, että "tuskin yhdestäkään hyökkäyksestä on koskaan varoitettu niin paljon".
Kun häneltä tivattiin, miksi Ruotsi sivuutti Yhdysvaltojen varoitukset, Linde totesi, ettei Putin ollut aiemmin tehnyt vastaavaa.

Mustin analyytikot kuitenkin pitivät kiinni arviostaan, ettei Putin ollut valmis täysimittaiseen hyökkäykseen.

– Näimme, että täysimittainen hyökkäyssota Ukrainaa vastaan olisi Venäjälle erittäin suuri poliittinen ja sotilasstrateginen riski, Hallin kommentoi vielä muutama kuukausi sodan syttymisen jälkeen.
Ruotsi katsoo olevansa tällä hetkellä ”vakavimmassa turvallisuustilanteessa sitten toisen maailmansodan lopun”. Ruotsin tiedusteluyhteisön uudelleentarkastelu aloitettiin syksyllä 2023. Entisen pääministerin Carl Bildtin johtaman komitean toimeksianto on laaja, ja sitä tehdään ”lähialueidemme ja puolustus- ja turvallisuuspoliittisen tilanteen kehityksen sekä muuttuneen uhkakäsityksen perusteella”.

Tarkastuksessa käsitellään ensisijaisesti Ruotsin tiedusteluviranomaisia, jotka ovat turvallisuustilanteen heikkenemisen vuoksi saaneet viime vuosina lisää resursseja. Tarkastustoimeksiannossa todetaan, että viime vuosikymmeninä Ruotsin turvallisuuspoliittinen katsantokanta oli laajentunut eivätkä sotilaalliset uhat olleet enää yhtä tärkeässä asemassa kuin kylmän sodan aikaan.

Nyt Ruotsi on kuitenkin toimeksiannon mukaan tilanteessa, jossa "aseellista hyökkäystä ei voida sulkea pois". Tämä edellyttää parempaa tiedustelutietoa myös "vieraiden valtioiden” sotilaallisista voimavaroista ja vaihtoehdoista sekä tiedustelutietoa vastustajien poliittisista näkökohdista.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/75f ... 11732c4947
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Aikamoista. Lienee kovia tuomioita tulossa?
Huolestuttavia Venäjä-väitteitä eri puolilta Eurooppaa: "Tavoitteet ovat hyvin selvät"
Useissa Euroopan valtioissa on tämän vuoden aikana käynnistetty tutkintoja, jotka liittyvät Venäjän pyrkimyksiin vaikuttaa Euroopan unionin päättäjiin.
Belgian pääministeri Alexander De Croo kertoo maan syyttäjien käynnistäneen tutkinnan, jonka kohteena ovat Venäjän väitetysti maksamat palkkiot Euroopan parlamentin jäsenille. Asiasta kertoivat muun muassa uutismediat BBC ja The Guardian.
– Belgian tiedustelupalvelu on vahvistanut Venäjä-mielisten häirintäverkostojen olemassaolon useissa Euroopan maissa ja myös täällä Belgiassa. Tiedustelupalvelumme mukaan Moskovan tavoitteet ovat hyvin selvät, De Croo totesi Guardianin mukaan perjantaina antamassaan lausunnossa.

Nämä selkeät tavoitteet liittyvät De Croon mukaan kesäkuussa järjestettäviin eurovaaleihin. Häirintäverkostot pyrkivät pääministerin mukaan auttamaan Venäjä-mielisiä ehdokkaita Euroopan parlamenttiin, vahvistaakseen sille hyödyllistä narratiivia yhdessä EU:n tärkeimmässä toimielimessä.

– Heikentynyt Ukrainan tuki palvelee Venäjää taistelukentällä, De Croo totesi BBC:n mukaan.

Pääministerin mukaan hän ei voi nimetä tapaukseen liittyviä henkilöitä vedoten tietojen luottamuksellisuuteen ja salassapitoon.

Tšekki ja Puola esimerkkeinä
Belgian tutkimukset ovat jatkumoa Tšekin hallituksen maaliskuun loppupuolella asettamiin sanktioihin, jotka koskevat maan pääkaupungista Prahasta käsin toimivaa Voice of Europe -uutisverkoston kahta johtohahmoa.

Tšekin tiedusteluviranomaisten mukaan verkosto oli ollut osallisena EU:n parlamenttivaaliehdokkaiden salaisissa rahoitustoimissa.

Myös Puolan sisäinen turvallisuusvirasto ABW syyttää maansa kansalaista EU-parlamentin jäsenten lahjonnasta. Rahoilla pyrittiin ilmeisesti edistämään Venäjän etuja EU-parlamentissa.

BBC:n mukaan turvallisuusvirasto oli myös takavarikoinut tutkintaan liittyneissä kahdessa erillisessä ratsiassa 48 500 euron ja 35 000 euron suuruiset summat Varsovan ja Tychyn alueilta.
– Moskovasta saatuja varoja on käytetty maksuina joillekin Venäjän propagandaa levittäville poliittisille toimijoille, ABW oli BBC:n mukaan kertonut lausunnossaan.

Tšekin viranomaisten mukaan Voice of Europen taustalla toimii ukrainalainen oligarkki Viktor Medvedtšuk, jonka tiedetään kuuluvan Vladimir Putinin ystäväpiiriin.
Politico-lehden mukaan Voice of Europe oli julkaissut videopalvelu Youtubessa useita videoita, joissa nähtiin Euroopan äärioikeistopuolueita edustavia europarlamentaarikkoja toivomassa Ukrainan häviötä sodassa.

– Jos kyseessä on sivilisaatioiden sota, niin toivon, että Ukrainan sivilisaatio häviää, sanoi alankomaalainen oikeistopoliitikko ja europarlamentaarikko Marcel de Graaff yhdellä videoista.

– Ukrainasta on tultava demilitarisoitu puskurivyöhyke, lisäsi saksalainen europarlamentaarikko Maximilian Krah.

Euroopan parlamentin TV-studiossa kuvattu väittely oli Politicon mukaan Voice of Europen järjestämä.

Politico tarkasteli Youtube-kanavalla kaikki 50 julkaistua videota. Lehti löysi niillä esiintyneen yhteensä 16 eri europarlamentaarikkoa. Kaikki 16 olivat Politicon mukaan Euroopan äärioikeistopuolueiden edustajia.

Lehti tavoitti näistä europarlamentaarikoista yhteensä 13 kommentoimaan heidän esiintymisiään Voice of Europen videoilla. Kaikki heistä kiistivät sen, että heille olisi tarjottu rahaa tai he olisivat sellaista jostain saaneet.

Useimmat heistä eivät myöskään muistaneet, että kuka heidät oli väittelyihin kutsunut, miten heihin oltiin niihin liittyen yhteydessä tai edes sitä, että kuka heitä oli väittelyissä haastatellut.

Youtube on paljastusten jälkeen poistanut useita kymmeniä EU-parlamentissa kuvattuja videoita, koska ne rikkoivat alustan harhaanjohtavaa tai petollista sisältöä koskevia säännöksiä.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/566 ... 76a0b50a61
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Liitteet
Screenshot 2024-04-17 07.18.24.png
Screenshot 2024-04-17 07.18.24.png (48.71 KiB) Katsottu 196 kertaa
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
Toope
Reactions:
Viestit: 3704
Liittynyt: 05 Joulu 2022, 17:50

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Toope »

John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Nuo pitäisi ottaa haltuun välittömästi ja selvittää koko hankintaketju suurennuslasilla läpi juuresta latvaan.
Jukka Kopra IS:lle: Oligarkkien kiinteistöjä Suomessa voidaan käyttää tiedusteluun
Kansanedustajan mukaan kiinteistöjä on käytetty vastaavaan tarkoitukseen Ukrainassa.
Kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jukka Kopra (kok.) huomauttaa Ilta-Sanomissa, että Suomesta kiinteistöjä omistavat oligarkit voivat tehdä palveluksia Vladimir Putinin hallinnolle.

– Tästä on suojelupoliisikin varoittanut, että tietyt kiinteistöt voivat olla turvallisuusuhka ja niitä voidaan käyttää laittomaan tiedusteluun ja muuhun vastaavaan, Kopra sanoo IS:lle.

Hänen mukaansa Venäjä on käyttänyt kiinteistöomistuksia Ukrainassa vastaavanlaiseen tarkoitukseen sodan kynnyksellä.

– Se oli järjestelmällistä. He ostivat ja vuokrasivat asuntoja, taloja ja kiinteistöjä. Siellä oli siviilipukuista henkilökuntaa valmiina paikalla, kun hyökkäys alkoi.

Kansanedustajan mukaan kukaan ei välttämättä käske oligarkkeja rakentamaan huviloita tai hankkimaan kiinteistöjä Putinille. Kopra kuitenkin huomauttaa, että oligarkki voi toimia niin omin päin ikään kuin palveluksena maan hallinnolle.

– Täytyy muistaa, että jos kiinteistö on venäläisen henkilön omistuksessa, ei tarvita kuin yksi puhelinsoitto tai kirje turvallisuushallinnolta, niin käyttö muuttuu valtion käyttöön, vaikka olisi kuinka yksityisomistaja ja hyvät aikeet. Heillä on keinot muuttaa venäläisomistusta ulkomailla hyvinkin nopeasti, Kopra huomauttaa IS:ssä.

https://www.verkkouutiset.fi/a/jukka-ko ... /#0b64b445
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18807
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Russan agentteja juuri pidätetty Saksassa, sillä ovat yrittäneet sabotaasi-iskuja militariaa valmistaviin tehtaisiin, voimalaitoksiin ja haavoittuvaan infraan. Nyt kannattaa olla valppaana ja ilmoittaa heti viranomaisille epäilyttävästä toiminnasta. Myös Wakeman pidätetään kohta.
https://www.24heures.ch/allemagne-deux- ... 8839074299
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
Wisti
Reactions:
Viestit: 5378
Liittynyt: 30 Marras 2022, 20:48

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Wisti »

Toope kirjoitti: 17 Huhti 2024, 16:33
John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Keistä sinä puhut?
Avatar
Wisti
Reactions:
Viestit: 5378
Liittynyt: 30 Marras 2022, 20:48

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Wisti »

Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 11:48
Toope kirjoitti: 17 Huhti 2024, 16:33
John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Keistä sinä puhut?
Kun sinä pähkäilet, että mitä se äärioikeistolaisuus on, niin tässä siitä on hyvä esimerkki: minun kaltaisten ihmisten savustaminen valtion viroista on sitä aidoimmillaan.
Rere
Reactions:
Viestit: 2058
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 15:43

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Rere »

Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 12:23
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 11:48
Toope kirjoitti: 17 Huhti 2024, 16:33
John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Keistä sinä puhut?
Kun sinä pähkäilet, että mitä se äärioikeistolaisuus on, niin tässä siitä on hyvä esimerkki: minun kaltaisten ihmisten savustaminen valtion viroista on sitä aidoimmillaan.
Minä taas tunnistan natsin ja kommunistin siitä, että se on eri mieltä minun kanssani jostakin asiasta. Sitten alkaakin se vaikeampi osuus eli miten erottaa ne toisistaan. Onkohan siihen kehitetty pätevää menetelmää?
Avatar
Wisti
Reactions:
Viestit: 5378
Liittynyt: 30 Marras 2022, 20:48

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Wisti »

Rere kirjoitti: 18 Huhti 2024, 16:09
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 12:23
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 11:48
Toope kirjoitti: 17 Huhti 2024, 16:33
John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Keistä sinä puhut?
Kun sinä pähkäilet, että mitä se äärioikeistolaisuus on, niin tässä siitä on hyvä esimerkki: minun kaltaisten ihmisten savustaminen valtion viroista on sitä aidoimmillaan.
Minä taas tunnistan natsin ja kommunistin siitä, että se on eri mieltä minun kanssani jostakin asiasta. Sitten alkaakin se vaikeampi osuus eli miten erottaa ne toisistaan. Onkohan siihen kehitetty pätevää menetelmää?
Mitä mieltä olet henkilöistä, jotka vaativat ihmisten erottamista valtion viroista puoluekannan tai oletetun puoluekannan mukaan?
Jos olet Toopen kanssa eri mieltä, miksi minulle kuittailet?
Rere
Reactions:
Viestit: 2058
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 15:43

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Rere »

Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 16:31
Rere kirjoitti: 18 Huhti 2024, 16:09
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 12:23
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 11:48
Toope kirjoitti: 17 Huhti 2024, 16:33
John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Keistä sinä puhut?
Kun sinä pähkäilet, että mitä se äärioikeistolaisuus on, niin tässä siitä on hyvä esimerkki: minun kaltaisten ihmisten savustaminen valtion viroista on sitä aidoimmillaan.
Minä taas tunnistan natsin ja kommunistin siitä, että se on eri mieltä minun kanssani jostakin asiasta. Sitten alkaakin se vaikeampi osuus eli miten erottaa ne toisistaan. Onkohan siihen kehitetty pätevää menetelmää?
Mitä mieltä olet henkilöistä, jotka vaativat ihmisten erottamista valtion viroista puoluekannan tai oletetun puoluekannan mukaan?
Jos olet Toopen kanssa eri mieltä, miksi minulle kuittailet?
En minä mitään kuittaile kenellekään vaan kerroin miten tunnistan kommunistit ja natsit. En kannata virkakieltoja, mutta tietysti joihinkin valtion turvallisuuteen liittyviin tehtäviin valittavista on tehtävä taustaselvitys.
Avatar
Wisti
Reactions:
Viestit: 5378
Liittynyt: 30 Marras 2022, 20:48

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Wisti »

Rere kirjoitti: 18 Huhti 2024, 17:12
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 16:31
Rere kirjoitti: 18 Huhti 2024, 16:09
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 12:23
Wisti kirjoitti: 18 Huhti 2024, 11:48
Toope kirjoitti: 17 Huhti 2024, 16:33
John Carter kirjoitti: 17 Huhti 2024, 07:21 Pitäisi valita SUPO:on pelkästään PerusKokoomuslaisia ja antaa Vihvasfemwoken edustajille välittömät potkut.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010351834.html
Noita meillä on "valtion" palveluksessa, miksi on?
Keistä sinä puhut?
Kun sinä pähkäilet, että mitä se äärioikeistolaisuus on, niin tässä siitä on hyvä esimerkki: minun kaltaisten ihmisten savustaminen valtion viroista on sitä aidoimmillaan.
Minä taas tunnistan natsin ja kommunistin siitä, että se on eri mieltä minun kanssani jostakin asiasta. Sitten alkaakin se vaikeampi osuus eli miten erottaa ne toisistaan. Onkohan siihen kehitetty pätevää menetelmää?
Mitä mieltä olet henkilöistä, jotka vaativat ihmisten erottamista valtion viroista puoluekannan tai oletetun puoluekannan mukaan?
Jos olet Toopen kanssa eri mieltä, miksi minulle kuittailet?
En minä mitään kuittaile kenellekään vaan kerroin miten tunnistan kommunistit ja natsit. En kannata virkakieltoja, mutta tietysti joihinkin valtion turvallisuuteen liittyviin tehtäviin valittavista on tehtävä taustaselvitys.
Niihin tehdään selvitykset ja hyvin perusteelliset.
Kerroit äänestäneesi Stubbia. Ovatko toiseen ratkaisuun päätyneet (kanssasi eri mieltä olevat) natseja tai kommunisteja.
Väitin ”Himasen hengessä”, että historia ei tule näkemään Halosta ja Niinistöä oleellisesti erilaisina hahmoina suhteessaan Putiniin ja tämän Venäjään. Olit eri mieltä. Taas on kommareita ja natseja liikkeellä?
Pattinero
Reactions:
Viestit: 4234
Liittynyt: 30 Marras 2022, 06:14

Re: Suomettuminen (Finlandization)

Viesti Kirjoittaja Pattinero »

Rere kirjoitti: 18 Huhti 2024, 16:09 Minä taas tunnistan natsin ja kommunistin siitä, että se on eri mieltä minun kanssani jostakin asiasta. Sitten alkaakin se vaikeampi osuus eli miten erottaa ne toisistaan. Onkohan siihen kehitetty pätevää menetelmää?
Päivän paras lohkaisu, hahhah. Eli sun kanssa eri mieltä olevat ovat kaikki heti joko natseja tai kommareita? Voin kertoa sinulle, että aika moni taitaa olla kanssasi eri mieltä. Ja olenkin miettinyt, että oletko enemmän natsi vai kommari?
The faster you go, the shorter you are.
Albert Einstein
Vastaa Viestiin