Fundamentalismi ja terrorismi

Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Ilmasto, woke, rasismi ja fakenewsterrorismi on vakava asia ja RIKOS!
Liitteet
Screenshot 2024-04-24 10.37.39.png
Screenshot 2024-04-24 10.37.39.png (150.39 KiB) Katsottu 261 kertaa
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Todella järkeviä päätöksiä PerusKokoomukselta jälleen! Turvallisuus paranee.
Migri automatisoi startup-yrittäjien jälkivalvonnan
Maahanmuuttovirasto (Migri) aloittaa tänään startup-yrittäjien oleskelulupien automaattisen jälkivalvonnan.

Migrin mukaan jälkivalvonnalla selvitetään, täyttävätkö startup-yrittäjät heille myönnetyn oleskeluluvan edellytykset. Startup-yrittäjän oleskeluluvan voi saada henkilö, joka on perustanut tai joka omistaa jo startup-yrityksen.

Migrin mukaan jälkivalvonta on tärkeää sisäisen turvallisuuden, laittoman maahantulon ja lupajärjestelmän väärinkäytösten ehkäisemisessä. Virasto valvoo esimerkiksi, onko yrittäjä muuttanut Suomeen.

Jälkivalvontaa on tehty vuodesta 2017 alkaen, mutta automaattista jälkivalvontaa käytettiin ensimmäistä kertaa vasta viime syksynä opiskelijoiden oleskeluluvissa. Automaattinen jälkivalvonta perustuu automaattisiin rekisteritarkastusajoihin.

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-223607
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Demla lienee jo kuulusteluissa? Tai ainakin pitäisi olla. Kovat tuomiot paikallaan!
EUROOPAN komissio päätti keskiviikkona lähettää Suomelle perustellun lausunnon, sillä maa ei ole noudattanut eurooppalaisesta pidätysmääräyksestä ja jäsenvaltioiden välisistä luovuttamismenettelyistä annettua puitepäätöstä.

Omat lausuntonsa saavat myös Belgia, Alankomaat ja Puola. Virallisen ilmoitus lähetetään lisäksi Bulgarialle.

Euroopan komission Suomen-edustuston mukaan eurooppalainen pidätysmääräys on yksinkertaistettu oikeudellinen menettely, jonka avulla etsitty henkilö voidaan luovuttaa syytetoimien tai vapaudenmenetyksen käsittävän rangaistuksen tai turvaamis­toimenpiteen toteuttamista varten.

Eurooppalainen pidätysmääräys on ollut käytössä vuoden 2004 tammikuusta lähtien. Se korvasi EU:n jäsenvaltioiden välillä aiemmin voimassa olleet pitkälliset luovuttamis­menettelyt.

Komission mukaan Suomi on saattanut virheellisesti osaksi kansallista lain­äädäntöään sellaiset säädökset, jotka koskevat esimerkiksi kieltäytymisperusteita, pidätys­määräyksen antaneen jäsenvaltion takuita, määräaikoja, luovutuksen lykkäämistä tai ehdollista luovuttamista ja kauttakulkua.

Suomella on kaksi kuukautta aikaa vastata ja tehdä tarvittavat toimenpiteet komission osoittamien puutteiden korjaamiseksi. Jos maa ei niin tee, voi komissio haastaa Suomen Euroopan unionin tuomioistuimeen.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010383438.html
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Sinne meni suomalaisten veronmaksajien rahat. Menalaisille terroristeille ja rikollisille. 40 miljardia euroa velkaa ja Luigeille 6600 miljoonaa euroa Sannan toimesta.
Sosiaaliturvan väärinkäyttöön voi liittyä järjestäytynyttä rikollisuutta
Ministerin mukaan tilanteita käydään läpi Kelan kanssa.
Eduskunnan täysistunnossa kokoomuksen Ben Zyskowicz viittasi Kansaneläkelaitoksen pääjohtajan ja pääjuristin äskeiseen mielipidekirjoitukseen. Siinä he sanoivat, että etuuksien väärinkäytösten lisääntyvä julkitulo vaatisi lakien muutosta.

Zyskowicz pyysi Kelan juristille toimeksiantoa, jossa tämä kertoisi, mitä lakeja pitää muuttaa ja miten ”jotta veronmaksajien rahojen kulkeutuminen vääriin taskuihin voitaisiin estää”.

Sosiaaliturvaministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok.) mukaan ”tämä on erittäin ajankohtainen keskustelu tällä hetkellä käynnissä sosiaali- ja terveysministeriössä johtuen Ruotsin tilanteesta”.

– Ruotsissa tällä hetkellä on havaittu laajaa sosiaaliturvan väärinkäyttöä, joka kytkeytyy jopa järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Meillä on syytä olettaa, että tämä ilmiö voi jonain päivänä rantautua myöskin laajamittaisemmin Suomeen, ministeri Sanni Grahn-Laasonen sanoi.

– Näin ollen olemme aloittaneet keskustelut, ja olen tästä myöskin käynyt ajatustenvaihtoa Kelan johdon kanssa, että miten voisimme olla hereillä mahdollisista tilanteista, joissa sosiaaliturvaa käytetään väärin ja jos siihen jopa kytkeytyy järjestäytynyttä rikollisuutta ja esimerkiksi kiristystä. Näitä tilanteita käymme nyt yhdessä Kelan kanssa läpi.

https://www.verkkouutiset.fi/a/sosiaali ... /#0b64b445
Maahanmuuttajille keskimäärin kaksinkertaisesti Kelan etuuksia Suomessa syntyneisiin verrattuna
Ero kahden väestöryhmän välillä muodostui työttömyysturvasta, asumistuista ja toimeentulotuista.

https://yle.fi/a/3-11680542
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Rere
Reactions:
Viestit: 2058
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 15:43

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja Rere »

"– Ruotsissa tällä hetkellä on havaittu laajaa sosiaaliturvan väärinkäyttöä, joka kytkeytyy jopa järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Meillä on syytä olettaa, että tämä ilmiö voi jonain päivänä rantautua myöskin laajamittaisemmin Suomeen, ministeri Sanni Grahn-Laasonen sanoi."

Tuosta kirjoitin tännekin joskus. Hyvä, että asia on vihdoin tiedostettu Suomessakin, mutta todennäköisesti se on jo jossain määrin rantautunut Suomeen. Tuottavaa bisnestähän tuo rikollisjärjestöille on ja suhteellisen riskitöntä verrattuna huumekauppaan joka on kovasti kilpailtu "liiketoiminnan" alue.

Nyt ovat muuten Oulussakin ns etelän pojat tehneet muutakin kuin tutustuneet paikalliseen naisväkeen välittömään tapaansa.

"Ruotsin järjestäytynyt rikollisuus on ulottanut lonkeronsa Ouluun ja pyrkinyt luomaan Suomeen uuden organisaation huumeiden levitystä varten, väittää syyttäjä.
Asiaa on puitu helmikuusta lähtien Oulun käräjäoikeudessa, missä syyttäjä vaatii rangaistusta 19 ihmiselle erilaisista huumerikoksista. Oikeudenkäynti päättyy tänään.
Syytettyjen väitetään olleen mukana ringissä, joka toi Suomeen satoja kiloja huumeita Uppsalasta. Miljoonien arvoisiksi arvioidut lastit tuotiin ensin Ouluun, mistä ne levitettiin muualle Suomeen.
Osa syytetyistä on myöntänyt tekonsa, suurin osa kiistää."

https://yle.fi/a/74-20083390
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Todella järkeviä päätöksiä jälleen PerusKokoomukselta! Missähän Scheinin kopla ja Demla ulisemasta?
Hallitus huolehtii oikeudenhoidon toimintakyvystä – ”Tuomarien, syyttäjien tai vanginvartijoiden lisäystavoitteista tingitä”
Valtioneuvoston tänään päättämä vuosien 2025–2028 julkisen talouden suunnitelma ei tuonut oikeusministeriön hallinnonalan määrärahoihin merkittäviä muutoksia. Oikeusministeriön pääluokan määrärahataso on kehyskaudella noin 1,2 miljardia euroa.


– Hallitus haluaa huolehtia Suomen ulkoisesta ja sisäisestä turvallisuudesta sekä oikeudenhoidon toimintakyvystä. Siksi oikeusministeriöön kohdistuvat säästöt ovat yleistä linjaa pienempiä ja ne kohdennetaan niin, ettei oikeudenhoidon toimintakyky heikkene ja esimerkiksi tuomarien, syyttäjien tai vanginvartijoiden lisäystavoitteista tingitä, painottaa oikeusministeri Leena Meri.

Oikeudenhoitoon osoitettu lisärahaa jo aiemmin

Kehyspäätös sisältää oikeusministeriön hallinnonalan toimintamenoihin kohdistuvan 7,9 miljoonan euron lisäsäästön ja 2,8 miljoonan euron säästön aikaistuksen vuodelle 2025. Lisäksi avustuksiin kohdistuu neljäsosan eli 3,5 miljoonan euron säästö. Oikeusministeriön hallinnonalan aiemmin sovittu tuottavuussäästö on vuonna 2025 7,2 miljoonaa euroa, vuonna 2026 7,5 miljoonaa euroa ja vuodesta 2027 lukien 17,7 miljoonaa euroa.

– Oikeudenhoidon turvaamiseksi on osoitettu jo aiemmin lisärahoitusta. Tämän hallituksen kehyspäätökseen otettu oikeudenhoidon selonteon mukainen rahoitus ja hallitusohjelmassa siihen sovittu lisäys olivat yhteensä 75 miljoonaa euroa, kerrotaan oikeusministeriön tiedotteessa.
Säästöt toimeenpannaan tehostamalla

Uudet säästöt pyritään kohdentamaan siten, että ne kohdentuisivat mahdollisimman vähän oikeudenhoidon selonteon mukaisiin tavoitteisiin. Säästöt toimeenpannaan ensisijaisesti tehostamalla hallinnon toimintaa ja toimitilojen käyttöä sekä kehittämällä tuottavuutta parantavia toimintatapoja.

Kehyspäätöksen mukaiset säästöt suunnitellaan vuoden 2025 talousarvioon ja vuosien 2026–2029 kehykseen.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-h ... a-tingita/
Oikeusministeri Leena Meri: Pidättäminen ja matkustuskielto mahdolliseksi myös alle 15-vuotiaille rikoksesta epäillyille
Nuorten ja erityisesti alle 15-vuotiaiden rikoksia on tullut poliisin tietoon entistä enemmän. Aihetta pikaisiin toimiin antavat tilastoidun väkivaltarikollisuuden jopa satojen prosenttien kasvu ja nuorten aikuisten katujengit. Nyt hallitus puuttuu asiaan pehmein ja myös kovin keinoin.


Hallitus teki torstaina periaatepäätöksen poikkihallinnollisesta toimenpideohjelmasta, jolla ehkäistään sekä torjutaan nuoriso- ja jengirikollisuutta.

–Hallitus toteuttaa laajan joukon sekä kovia että pehmeitä toimenpiteitä. Muutokseen otetaan mukaan koko yhteiskunta, lähtien kotien ja vanhempien kasvatusvastuusta sekä syrjäytymisen ja syrjinnän vastaisesta työstä aina kotoutumis- ja maahanmuuttopolitiikkaan saakka, kertoi oikeusministeri Leena Meri tiedotustilaisuudessa.

Nuorten väkivaltarikollisuus kasvanut

Alle 15-vuotiaiden nuorten väkivaltarikollisuus on Meren mukaan kasvanut vuodesta 2015 yli 300 prosenttia. Vuonna 2023 poliisi kirjasi 12 000 väkivaltarikosta, joissa oli alle 21-vuotias epäilty.

Huhtikuun tietojen mukaan Suomessa on noin kymmenen katujengiksi luokiteltavaa ryhmää. Ryhmiin on tavalla tai toisella yhdistetty noin 300 henkilöä, joista 150 on poliisi arvion mukaan keskeisiä henkilöitä ja johtohahmoja.

– Oikeusministeriössä selvitämme, olisiko pidättäminen ja matkustuskiellon asettamisen mahdollista myös alle 15-vuotiaiden osalta, Meri totesi.

– Syynä on se, että alle 15-vuotiaiden tekemiksi epäillyt rikokset saataisiin selvitettyä nykyistä tehokkaammin sosiaali- ja poliisiviranomaisten yhteistyönä.
Nuorisorangaistuksen käyttöä lisätään

Ohjelmaan sisältyy myös lainsäädäntötoimia, joilla muun muassa kiristetään katujengeihin liittyvien rikosten rangaistuksia. Nuorten rikosseuraamuksiin lisätään velvoittavuutta ja esimerkiksi nuorisorangaistuksen käyttöä lisätään.

Tarkoituksena on myös ehkäistä yhteisöissä ja alueilla nuorten liittymistä katujengeihin. Lisäksi ohjelmassa kiinnitetään huomiota tutkimustiedon hyödyntämiseen ja vaikuttavien toimintamallien ja hyvien käytäntöjen jakamiseen kunnille ja hyvinvointialueille.

– Pelkät toimenpiteet ja luettelot eivät riitä. Niitä on laitettava nyt tehokkaasti käytäntöön ja seurattava. Vain näin voimme puuttua tähän viheliäiseen ilmiöön, ministeri Meri painotti.
https://www.suomenuutiset.fi/oikeusmini ... aillyille/
Hallitus tehostaa nuoriso- ja jengirikollisuuden torjuntaa – tavoitteena rikoskierteen nopea katkaisu
Hallitus teki tänään periaatepäätöksen poikkihallinnollisesta toimenpideohjelmasta, jolla ehkäistään ja torjutaan nuoriso- ja jengirikollisuutta. Ohjelma sisältää toimia nuoriso- ja jengirikollisuuden ehkäisemiseksi, rikoskierteen katkaisemiseksi, rikosten selvittämiseksi, rikosvastuun toteuttamiseksi ja rangaistusten kiristämiseksi. Toimenpiteitä on yhteensä 43.


– Hallitus tunnistaa nuorten väkivallan lisääntymisen ja katujengit vakavaksi ongelmaksi. Ongelman ratkaisemiseksi hallitus toteuttaa laajan joukon sekä kovia että pehmeitä toimenpiteitä. Muutokseen otetaan mukaan koko yhteiskunta, lähtien kotien ja vanhempien kasvatusvastuusta sekä syrjäytymisen ja syrjinnän vastaisesta työstä aina kotoutumis- ja maahanmuuttopolitiikkaan saakka, kertoo oikeusministeri Leena Meri.

Viime vuosina nuorten ja erityisesti alle 15-vuotiaiden rikollisia tekoja on tullut poliisin tietoon entistä enemmän. Erityistä aihetta toimenpiteille antavat tilastoidun väkivaltarikollisuuden kasvu ja nuorten aikuisten muodostamat paikalliset katujengit. Nuorten hyvinvoinnissa ja rikollisuudessa on myös nähtävissä polarisoitumista.

Varhainen reagointi tärkeää

Lasten ja nuorten rikollisuuden ehkäisemisessä mahdollisimman varhainen reagointi on ensisijainen lähtökohta. Tämän vuoksi ohjelman toimenpiteillä tuetaan lapsia, nuoria ja perheitä jo varhaisessa vaiheessa. Nuoret huomioidaan myös rikosprosessin aikana ja sen jälkeen. Vanhempien kasvatusvastuuta vahvistetaan ja lisäksi nuorten ja huoltajien vastuuta rikoksella aiheutetuista vahingoista lisätään.
– Nuoriso- ja jengirikollisuuden torjuminen ja ehkäiseminen tehokkaasti edellyttävät viranomaisten välistä moniammatillista yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Ohjelman tavoitteena on tunnistaa nuoren alkamassa oleva rikoskierre ja katkaista se nopeasti, tutkia ilmi tulleet rikokset tehokkaasti ja saattaa rikoksentekijät vastuuseen, kerrotaan oikeusministeriön tiedotteessa.

Rangaistuksia kiristetään

Rikosprosessin tehostamiseen on useita eri toimia. Ohjelmaan sisältyy myös lainsäädäntötoimia, joilla muun muassa kiristetään katujengeihin liittyvien rikosten rangaistuksia. Nuorten rikosseuraamuksiin lisätään velvoittavuutta ja esimerkiksi nuorisorangaistuksen käyttöä lisätään.

Ohjelma sisältää myös toimia, joilla ehkäistään nuorten katujengeihin liittymistä yhteisöissä ja alueilla. Lisäksi ohjelmassa kiinnitetään huomiota tutkimustiedon hyödyntämiseen ja vaikuttavien toimintamallien ja hyvien käytäntöjen jakamiseen kunnille ja hyvinvointialueille.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-t ... -ratkaisu/
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Pattinero
Reactions:
Viestit: 4279
Liittynyt: 30 Marras 2022, 06:14

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja Pattinero »

Aikaisemmin toitoteltiin, että kuinka ISIS on muka lyöty. Mikään sellainen järjestö, joka on ns. lyöty, ei tee uusia terroritekoja. Sellaisia puuhaa kuitenkin "lyöty" ISIS. Ja yksi syy on se, että lännessä kaivetaan verta nokasta aivan itse. Ne Koraanien polttelut eivät ole ainakaan parantaneet tilannetta. Tämän tajuaa tietenkin tyhmempikin, mutta ei provoilevat idioottit kuten esimerkiksi juuri se saatanan Paludan, oikea apinoiden kuningas. Lieneekö JC:n serkku tai jotain.

Viimeistään Moskovassa tapahtuneiden iskujen jälkeen jengi on länttä myöden tajunnut uhkan olevan todellinen.
Euroopan maiden poliisit ovat estäneet viimeisen vuoden aikana yhteensä 12 terroristijärjestö Isiksen suunnittelemaa iskua.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b7 ... d8ecf6313c
The faster you go, the shorter you are.
Albert Einstein
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Pattinero kirjoitti: 26 Huhti 2024, 05:38 Aikaisemmin toitoteltiin, että kuinka ISIS on muka lyöty. Mikään sellainen järjestö, joka on ns. lyöty, ei tee uusia terroritekoja. Sellaisia puuhaa kuitenkin "lyöty" ISIS. Ja yksi syy on se, että lännessä kaivetaan verta nokasta aivan itse. Ne Koraanien polttelut eivät ole ainakaan parantaneet tilannetta. Tämän tajuaa tietenkin tyhmempikin, mutta ei provoilevat idioottit kuten esimerkiksi juuri se saatanan Paludan, oikea apinoiden kuningas. Lieneekö JC:n serkku tai jotain.

Viimeistään Moskovassa tapahtuneiden iskujen jälkeen jengi on länttä myöden tajunnut uhkan olevan todellinen.
Euroopan maiden poliisit ovat estäneet viimeisen vuoden aikana yhteensä 12 terroristijärjestö Isiksen suunnittelemaa iskua.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b7 ... d8ecf6313c
Suomen laki on huomattavasti tärkeämpi, kuin Koraani. Se lienee kaikille suomalaisille ja Suomen lakia kunnioittaville itsestäänselvyys? Jos ei ole, niin voi muuttaa takaisin sinne mistä on tullutkin.
Koraani on Saksan muslimikoululaisille tärkeämpi kuin Saksan laki – joka kolmas hyväksyy väkivallan jos Allahia pilkataan
https://www.suomenuutiset.fi/koraani-on ... pilkataan/
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Pattinero
Reactions:
Viestit: 4279
Liittynyt: 30 Marras 2022, 06:14

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja Pattinero »

John Carter kirjoitti: 26 Huhti 2024, 16:48
Pattinero kirjoitti: 26 Huhti 2024, 05:38 Aikaisemmin toitoteltiin, että kuinka ISIS on muka lyöty. Mikään sellainen järjestö, joka on ns. lyöty, ei tee uusia terroritekoja. Sellaisia puuhaa kuitenkin "lyöty" ISIS. Ja yksi syy on se, että lännessä kaivetaan verta nokasta aivan itse. Ne Koraanien polttelut eivät ole ainakaan parantaneet tilannetta. Tämän tajuaa tietenkin tyhmempikin, mutta ei provoilevat idioottit kuten esimerkiksi juuri se saatanan Paludan, oikea apinoiden kuningas. Lieneekö JC:n serkku tai jotain.

Viimeistään Moskovassa tapahtuneiden iskujen jälkeen jengi on länttä myöden tajunnut uhkan olevan todellinen.
Euroopan maiden poliisit ovat estäneet viimeisen vuoden aikana yhteensä 12 terroristijärjestö Isiksen suunnittelemaa iskua.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b7 ... d8ecf6313c
Suomen laki on huomattavasti tärkeämpi, kuin Koraani. Se lienee kaikille suomalaisille ja Suomen lakia kunnioittaville itsestäänselvyys? Jos ei ole, niin voi muuttaa takaisin sinne mistä on tullutkin.
Koraani on Saksan muslimikoululaisille tärkeämpi kuin Saksan laki – joka kolmas hyväksyy väkivallan jos Allahia pilkataan
https://www.suomenuutiset.fi/koraani-on ... pilkataan/
Vittu että on persu sekaisin nupistaan. Tai kännissä. Tai Putin on alkanut maksaa tosi isosti. Tai vaikka kaikkia noita yhtäaikaa.

Suomen laissa on sellaisia pykäliä, jotka periaatteessa estävät mm. juuri Koraanin polton ilman tuomioita. Ja sinuakin pienempi lapsi tietää, että Ruotsissa se oli lain mukaa mahdollista ilman tuomiota. Ja näin oli myös Tanskassa, mutta ei ole enää. Ruotsista en tiedä, enkä jaksa kaivaa. Mutta, pääsihän sekin sitten lopulta Natoon, vaikka onkin ylenpalttinen pohjoismainen demokratia kaikkine vouhotuksineen.
Näin homma menee Suomesa: https://yle.fi/a/74-20015420
Ja nyt myös Tanskassa: https://yle.fi/a/74-20063936
The faster you go, the shorter you are.
Albert Einstein
Avatar
Toope
Reactions:
Viestit: 3750
Liittynyt: 05 Joulu 2022, 17:50

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja Toope »

Jos halutaan kiinnittää huomiota sunnalaisen islamin levittämiseen, ehkä tuo saudilainen salafismi/wahhabismi herättää huomiota?
Robert Baer --Sleeping with the Devil: How Washington Sold Our Soul for Saudi Crude Kindle Edition :
https://www.amazon.co.uk/Religious-Hist ... obert+Baer
Rere
Reactions:
Viestit: 2058
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 15:43

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja Rere »

"Suomen laissa on sellaisia pykäliä, jotka periaatteessa estävät mm. juuri Koraanin polton ilman tuomioita."

Saksassa suuri osa parasuskoisista pitää shariaa (Allahin laki) ensisijaisena Saksan lakiin nähden kuten linkitetyssä artikkelissa mainittiin. Niin varmaan Suomessakin, joskaan Suomesta ei ole tutkittua tietoa. Mutta koskapa tilanne on samanlainen monissa Euroopan maissa niin tuskin Suomi on poikkeus. Onko sinulla kommenttia tuohon mainitsemaani asiaan, joka oli varsinaisesti SU:n artikkelin aihe? Tuossa linkki yhteen Pewin tutkimukseen:

https://www.pewresearch.org/religion/20 ... -overview/

Uskonnolliset raapustukset sopivat kyllä erinomaisesti takan sytykkeiksi. Uusiutuvina luonnonvaroina niiden käyttö tähän tarkoitukseen on myös positiivinen ympäristöteko, joka osaltaan hidastaa ilmastonmuutosta.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Minä kyllä karkoittaisin noi, sillä turhahan noita on vankiloissa veronmaksajien piikkiin hyysäillä, sillä suljetussa laitoksessa vankivuorokauden keskimääräinen hinta oli viime vuonna 214 euroa, kun se vuotta aiemmin oli 200 euroa. Avolaitoksissa kustannukset kasvoivat vieläkin enemmän, runsaat 10 prosenttia. Avolaitoksessa yksi vankivuorokausi maksoi yhteiskunnalle viime vuonna 149 euroa.
Hallitus haluaa koventaa nuorten rikollisten rangaistuksia – keino ei auta, sanovat poliisi ja kokenut nuorisotyöntekijä
https://yle.fi/a/74-20085933
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Todella järkeviä päätöksiä jälleen PerusKokoomukselta! Turvallisuus paranee.
Kansalaisuuslakia kiristetään – Koponen: ”Suomen kansalaisuus ei ole kauppatavaraa”
Sisäministeri Mari Rantasen toimesta eduskuntaan tuotiin ensimmäinen maahanmuuttolakien kiristämispaketti. Kansanedustaja ja lakivaliokunnan jäsen Ari Koposen mukaan kansalaisuuden asumisajan nosto viidestä vuodesta kahdeksaan on tervetullut askel oikeaan suuntaan.


– Suomen kansalaisuus ei ole kauppatavaraa, jonka saa miltei kielitaidoton suomalaista kulttuuria kunnioittamaton pari hassua vuotta Suomessa asunut maailmanmatkaaja, Ari Koponen jyrähtää.

Ruotsin tie ei ole rikkautta

Kansalaisuuden ehtojen kiristys, oleskelulupien kiristys ja karkotusten helpottaminen ovat ensimmäinen osa hallituksen maahanmuuttopolitiikan täyskäännöksessä. Koposen mukaan maahanmuuttolakien kiristyksellä vähennetään kannustimia monenlaista rikollisuutta aiheuttavalle ja julkista taloutta rapauttavalle haittamaahanmuutolle, jota vihervasemmistossa on rikkaudeksikin kutsuttu.

– Se tuho, mitä Ruotsissa ja monissa muissakin Euroopan maissa jo nyt näemme, ei todellakaan ole mikään ”rikkaus”. Se ei ole rikkautta, että autot räjähtelevät kadun varsilla. Se ei ole rikkaus, että raiskaustilastot kasvavat ja yhteiskuntarauha järkkyy, Koponen lataa.

https://www.suomenuutiset.fi/kansalaisu ... patavaraa/
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18825
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Asia on juurikin noin, sillä kaikkien aikojen paras ja rehellisin hallitus joutuu palkkaamaan Demlan ja muiden korruptoituneiden virkamiesten tilalle rehellisiä ihmisiä. Loistavan hienoa toimintaa PerusKokoomukselta jälleen!
Heikki Vestman: Mikä aiempi hallitus on tehnyt vastaavan oikeusvaltioteon?
Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan mukaan suomalainen oikeusvaltio on vahva.
Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Heikki Vestman (kok.) puuttuu käynnissä olleeseen keskusteluun suomalaisesta oikeusvaltiosta.

– Tuomioistuinten riippumattomuus on (Suomessa) kiistatta maailman kärkeä. Konkreettisin teko, jonka hallitus voi tehdä tuomioistuinten riippumattomuuden vahvistamiseksi entisestään, on lisätä oikeudenhoidon resursseja ja juuri pysyviä tuomarinvirkoja, Vestman kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

Learn more
Hän toteaa, että Petteri Orpon (kok.) hallituksen ensi töikseen päättämä lisävahvistus oikeudenhoitoon, vuonna 2024 kaikkiaan 90 miljoonaa euroa sekä kymmenen prosentin pysyvä lisärahoitus tuomioistuimille hakee vertaistaan.

– Uusia pysyviä tuomarinvirkoja perustettiin lähes 60. Mikä aiempi hallitus on tehnyt vastaavan oikeusvaltioteon, Vestman kysyy.

Hän muistuttaa myös, että kun hallitus päätti lisäsäästöistä kehysriihessä, se suojasi oikeusvaltiota.

– Oikeusvaltion keskeiset tehtävät, kuten tuomarit ja syyttäjät, ovat kokonaan säästöjen ulkopuolella. Lisäksi oikeudenhoitoon kohdistuu pienempi hallinnon säästötavoite kuin muualle hallintoon, Vestman huomauttaa.

https://www.verkkouutiset.fi/a/mika-aie ... /#0b64b445
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Avatar
Toope
Reactions:
Viestit: 3750
Liittynyt: 05 Joulu 2022, 17:50

Re: Fundamentalismi ja terrorismi

Viesti Kirjoittaja Toope »

Saksassa juuri islamistit esittivät kalifaattia, meille!
More than 1,000 people participated in a demonstration in the northern German city on Saturday, holding up posters with slogans like “caliphate is the solution” and calling for the introduction of Sharia law. Authorities said the demonstration was organized by people close to an organization called “Muslim Interactive,” a group which experts say rejects democracy and that domestic intelligence authorities classify as extremist...
Ja tiedämme, ettei Saksa tee mitään, taaskaan!
Pelkäävät rasismi-natsisyytöksiä enemmän kuin uskaltavat puolustaa yhteiskuntaansa islamilta...
Kuoleva cuckold-yhteiskunta?
Vastaa Viestiin