Nainen ja viattomuus

Oma alue hameväelle. Nais-poweria aliarvioimatta.
Avatar
Keijona
Reactions:
Viestit: 9545
Liittynyt: 02 Joulu 2022, 12:39

Nainen ja viattomuus

Viesti Kirjoittaja Keijona »

Kaikilla naisillahan on ollut immenkalvo, jolla pystyvät todistamaan siveytensä tai viattomuutensa. Miehellä samanlaista mahdollisuutta ei ole.
Onko naisten immenkalvo hyvä vai huono asia? Tasa-arvon näkökulmasta ei ainakaan.
Same same but different
Avatar
MooM
Reactions:
Viestit: 4757
Liittynyt: 30 Marras 2022, 08:29

Re: Nainen ja viattomuus

Viesti Kirjoittaja MooM »

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi ... 2200435090
1. Väärä uskomus: Immenkalvo rikkoutuu ensimmäisessä yhdynnässä.
Totuus: Useimmiten immenkalvo on kuunsirppimäinen limakalvopoimu emättimen suulla. Murrosiän hormonien vaikutuksesta immenkalvo venyy, ja yhdynnät ovat mahdollisia. Immenkalvoa ei välttämättä ole ollenkaan.

2. Väärä uskomus: Ensimmäisen yhdynnän aikana valuva veri johtuu immenkalvon rikkoutumisesta. Jos verta ei tule, immenkalvo on jo rikottu yhdynnässä.
Totuus: Useimmiten ensimmäisen yhdynnän aikana tulee hieman verta. Se voi tulla immenkalvosta, mutta myös liian kuivat paikat yhdyntää varten voi liittyä asiaa. Mutta veren puute ei missään nimessä kerro seksuaalisesta aktiivisuudesta yhtään mitään.

3. Väärä uskomus: Jos verta ei valu, immenkalvo voi mennä rikki esimerkiksi ratsastaessa
Totuus: Ei.

4. Väärä uskomus: Kun immenkalvo on repeytynyt, se on ikuisiksi ajoiksi poissa.
Totuus: Jos immenkalvoon tulee repeämä, se parenee parissa päivässä.

5. Väärä uskomus: Jos on esimerkiksi 40-vuotias seksuaalisesti kokematon biologinen nainen, immenkalvo on hyvin paksu.
Totuus: Ehei. Immenkalvo kutistuu vuosien mittaan. 25-vuotiaalla seksuaalisesti kokemattomalla biologisella naisella immenkalvo on käytännössä kutistunut pois. Estrogeeni kutistaa immenkalvon.

6. Väärä uskomus: Immenkalvo on tärkeä.
Totuus: Ei ole. Se on pala kalvoa, siinä kaikki. Sen olemassa olo tai puute ei määritä ketään ihmisenä eikä kerro hänestä tai hänen historiastaan mitään.
While I had personally never felt the lack of a penis, I did admit that it was a handy thing to have along on a picnic…
D. Gabaldon
Avatar
MooM
Reactions:
Viestit: 4757
Liittynyt: 30 Marras 2022, 08:29

Re: Nainen ja viattomuus

Viesti Kirjoittaja MooM »

ja vielä https://sexpo.fi/kootusti-tietoa/immenk ... inkranssi/

Immenkalvoksi kutsutaan joustavaa, rengasmaista ihopoimua, joka sijaitsee noin sentin syvyydessä emättimen suuaukon sisäpuolella ja ympärillä, sisempien häpyhuulien välissä. Sen tarkoitus on suojata emätintä. Kaikissa emättimissä on immenkalvo koko elämän ajan, niin nuorena kuin aikuisenakin. Tämä ihokudosrengas on jokaisella myös erimuotoinen ja -paksuinen. Immenkalvo on kuin sormenpäähän pyöritetty kuminauha: se venyy ja muotoutuu esimerkiksi sormen tai tamponin ympärillä. Venymisestä huolimatta immenkalvo ei katoa minnekään esimerkiksi ensimmäisen yhdyntäkerran aikana tai ratsastustunnilla, vaan säilyy aina osana emätintä.

Toisinaan immenkalvon venymisen yhteydessä saattaa tulla pari tippaa verta, jos kyseessä on ensimmäinen kerta, kun emättimeen työnnetään jotakin. Venyminen voi myös aiheuttaa pientä kipua ensimmäisellä kerralla.

Koska immenkalvo ei ole läpäisemätön kalvo tai verho emättimessä, ei kenenkään seksikokemuksista voi tietää sen ulkonäön tai eheyden perusteella. Immenkalvossa olevan aukon koko on hyvin yksilöllinen, eikä immenkalvon tiukkuudesta voida päätellä, onko joku ollut aiemmin yhdynnässä vai ei.
While I had personally never felt the lack of a penis, I did admit that it was a handy thing to have along on a picnic…
D. Gabaldon
Poistettu
Reactions:

Re: Nainen ja viattomuus

Viesti Kirjoittaja Poistettu »

Kaks kertaa ollu niin kiree etten oo saannu sisää. Yks suomessa ja toinen laosissa.
Avatar
Deimos
Reactions:
Viestit: 7050
Liittynyt: 30 Marras 2022, 04:50

Re: Nainen ja viattomuus

Viesti Kirjoittaja Deimos »

Kaksi kertaa myös. Eka festareilla kumpikin neitsyitä. Hirveää sähellystä eikä mitään tajua koko hommasta. Verta ja virtsaa (Ainakin se sekoitus joka aamulla tuoksui teltassa). Eka yritys eksän kanssa epäonnistui kivun takia. Kauhisteli kun elimeni oli lähes hänen ranteensa paksuinen. Kerran takaapäin häneltä lähti ilmat kun elin osui palleaan. Laitoin nyrkin väliin ja jatkettiin ettei mennyt pohjaan saakka.

Siis ei enää neitsyitä kiitos ikinä. Myytti elää mutta puhdasta potaskaa. Mitään hienoa siinä ei ole. Sitäpaitsi kun homma ainkin minun kohdallani parin tytön kanssa oli sähellystä niin kumpikin saa morkkikset. Myös alkoholi ja paneminen on syytä pitää erillään (IMHO). En ikinä sinä kahtena ja puolena vuotena kun olin exän kanssa harrastettu seksiä humalassa. Mikä taas näyttää olevan maan tapa.
-"Being sane while your are insane is most difficult thing to do."
SHT
Reactions:
Viestit: 658
Liittynyt: 29 Marras 2022, 21:05

Re: Nainen ja viattomuus

Viesti Kirjoittaja SHT »

Olen esittänyt naisen saavan immenkalvosta evoluutiossa hyötyä siitä, ettei raskauteen johtavia yhdyntöjä tule liian aikaisin. Jos tyttö tulisi raskaaksi liian varhain vaan pystyy harjoitelemaan lastenhoitoa äitinsä nuorempien lasten hoidossa mahdollisesti vielä vaihdevuodet ohittaneen isoäitinsäkin avulla. Jos vauvan äiti on kovin nuori ja kokematon lastenhoitaja se vähentää vauvan selviytymismahdollisuuksia. Tämä siis ennen ehkäisypillerien keksimistä.
Vastaa Viestiin