Julkkikset

HuuHaata
Reactions:
Viestit: 1716
Liittynyt: 12 Joulu 2022, 09:51

Julkkikset

Viesti Kirjoittaja HuuHaata »

Julkkikset on kaikki mulkkiksia. Lajityypilllinen tapaus on Esko Eerikäinen:
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... 6053e0c12f
Eerikäisen somepäivitys ja siitä kummunneet haastattelut ovat olleet kasvattiveljen äidin ja lähiomaisten mielestä outoja. Miehen äiti on Eerikäisen serkku, ja hän otti Iltalehteen yhteyttä sähköpostitse. Lisäksi Iltalehti haastatteli häntä puhelimitse.

Heti sähköpostiviestinsä aluksi kasvattiveljen äiti kertoi, että lähiomaisten mielestä Eskon hakema julkisuus kasvattiveljen kuolemasta tuntuu kornilta.

– Kaikki sukulaiset järkyttyivät näistä Eskon haastatteluista ja somepäivityksestä. Ihan kuin hän olisi pääsurija tässä. Kaikki ei ollut tässä nyt kohdallaan, hän kertoo puhelimitse.

– Tunnen Eskon hirmu hyvin. Esko tuskin on kovin paljon surrut poikani kuolemaa.

Eerikäisen kertomus läheisistä väleistä kasvattiveljeen ei tämän äidin mukaan pidä paikkaansa. Äidin mukaan Eerikäinen asui perheessä vain kaksi vuotta, jonka jälkeen yhteydenpito katkesi.

– Esko ei ole ollut poikaani missään yhteyksissä silloin, kun poikani on ollut vielä tolkuissaan. Eskosta ei ole kuulunut mitään, kasvattiveljen äiti sanoo.

– Tarkistin vielä uutisjuttujen jälkeen poikani molemmilta ex-vaimoilta, kuinka paljon Esko on ollut yhteydessä. Toinen sanoi, ettei koskaan. Toinen sanoi, että Esko oli yhteydessä vain silloin, kun pojallani oli todettu aivosyöpä. Hän kävi katsomassa poikaani ja sai siitäkin tehtyä ilmoituksen someen ja eri medioihin.
Avatar
John Carter
Reactions:
Viestit: 18304
Liittynyt: 30 Marras 2022, 07:46

Re: Julkkikset

Viesti Kirjoittaja John Carter »

Mitäpä julkkikset eivät tekisi, jotta saisivat palstatilaa? Moni noista myös elättää itsensä nykyään noilla jutuillaan ja sen vuoksi jutuilla ei välttämättä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa kun voita on saatava leivän päälle joka tapauksessa ja monet toimittelijat julkaisevat mitä tahansa soopaa, jota heille syötetään. Monien toimittajien ammattitaito ja etiiikka on myös aika heikkoa, kun vertaa toimittajiin, jotka kirjoittivat jo ennen somea. Iltapäivälehtien jutuista puolet on nykyään joistain naistenlehdistä poimittuja loukkaantumis, sekä uhriutumisjuttuja ja muita humpuukijuttuja, joille ei ole mitään sijaa setämiehen aivoissa, tai elämässä ja ne kannattaakin sen vuoksi ohittaa lukematta, jos haluaa säilyttää mielenmalttinsa ja mielenterveytensä.
"Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys."- Albert Einstein.
Vastaa Viestiin