Hassu leikki - perustetaan oma puolue / osa 1 / 30

Ketkä 1 - 2 kelpaavat puolueeseesi?

1. Jeesus Kristus
0
Ei ääniä
2. Sir Winston Leonard Spencer-Churchill
1
25%
3. John Winston Ono Lennon
1
25%
4.Richard Phillips Feynman
0
Ei ääniä
5. Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde
0
Ei ääniä
6.Albert Einstein
0
Ei ääniä
7. Elizabeth II
1
25%
8. Rowan Sebastian Atkinson
1
25%
9. Stephen John Fry
0
Ei ääniä
10. Adolf Hitler
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 4

Avatar
Kissatäti
Reactions:
Viestit: 2459
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 16:51

Hassu leikki - perustetaan oma puolue / osa 1 / 30

Viesti Kirjoittaja Kissatäti »

Jokainen perustaa nyt oman puolueen ja valitsee sinne tyyppejä. 1 - 2 heppua kerrallaan per osa.
Sitten kun teillä on koossa 20 ihmistä katsotaan millaiselta teidän puolueenne vaikuttaa. Kerätkää nyt siis joukkoihinne korkeintaan kaksi nimeä ja kertokaa ne kommenteissa.
Ketkä 1 - 2 kelpaavat puolueeseesi?

1. Jeesus Kristus syntyi Betlehemissä, Palestiinassa. Hän syntyi Marialle, kuten Raamattu sanoo "hänen löydettiin Pyhän Hengen lapsena" (Matt. 1:18). Hän oli sekä ihminen että Jumala (Joh. 20:28). Raamatun mukaan hän on yksin Jumala (5. Moos. 6:4).

2. Sir Winston Leonard Spencer-Churchill oli brittiläinen valtiomies, joka oli Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri vuosina 1940–1945 ja uudelleen vuosina 1951–1955. Churchill oli myös Britannian armeijan upseeri, historioitsija ja kirjailija.

3. John Winston Ono Lennon, MBE (9. lokakuuta 1940 - 8. joulukuuta 1980) oli englantilainen laulaja ja lauluntekijä, joka nousi maailmanlaajuiseen maineeseen Beatlesin, populaarimusiikin historian kaupallisesti menestyneimmän yhtyeen perustajana. Mark David Chapman murhasi hänet 8. joulukuuta 1980 40-vuotiaana. Lennonille oli ominaista kapinallinen luonne ja ankara nokkeluus musiikissaan, kirjoittamisessaan ja piirustuksessaan, elokuvissa ja haastatteluissa. Hänen lauluntekijäkumppanuutensa Paul McCartneyn kanssa on edelleen historian menestynein.

4.Richard Phillips Feynman oli yhdysvaltalainen teoreettinen fyysikko, joka tunnetaan töistään kvanttimekaniikan polun integraalisessa muotoilussa, kvanttielektrodynamiikan teoriassa ja alijäähdytetyn nestemäisen heliumin superfluiditeetin fysiikassa sekä hiukkasfysiikassa

5. Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde (16. lokakuuta 1854 – 30. marraskuuta 1900) oli irlantilainen näytelmäkirjailija, kirjailija, esseisti ja runoilija. Kirjoitettuaan eri muodoissa 1880-luvun ajan hänestä tuli yksi Lontoon suosituimmista näytelmäkirjoittajista 1890-luvun alussa. Hänet muistetaan epigrammeistaan, romaanistaan ​​Dorian Grayn kuva, näytelmistään sekä hänen vankeus- ja varhaisen kuolemansa olosuhteista.

6.Albert Einstein (14. maaliskuuta 1879 – 18. huhtikuuta 1955) oli saksalaissyntyinen teoreettinen fyysikko, joka on yleisesti tunnustettu yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista fyysikoista. Einstein tunnetaan parhaiten suhteellisuusteorian kehittämisestä, mutta hän vaikutti myös merkittävästi kvanttimekaniikan teorian kehittämiseen. Suhteellisuusteoria ja kvanttimekaniikka ovat yhdessä modernin fysiikan kaksi pilaria. Hänen suhteellisuusteoriasta syntyvää massa-energiaekvivalenssikaavaa E = mc2 on kutsuttu "maailman kuuluisimmaksi yhtälöksi". Hänen työnsä tunnetaan myös vaikutuksestaan ​​tiedefilosofiaan. Hän sai fysiikan Nobelin palkinnon 1921 "työstään teoreettisen fysiikan hyväksi ja erityisesti valosähköisen vaikutuksen lain löytämisestä". keskeinen askel kvanttiteorian kehityksessä. Hänen älylliset saavutuksensa ja omaperäisyys johtivat siihen, että "Einstein" tuli synonyymiksi "nerolle".

7. Elizabeth II (Elizabeth Alexandra Mary; 21. huhtikuuta 1926 – 8. syyskuuta 2022) oli Ison-Britannian ja 14 muun kansainyhteisön kuningatar 6. helmikuuta 1952 kuolemaansa vuonna 2022 saakka. Elizabeth syntyi Mayfairissa Lontoossa Ison-Britannian ensimmäisenä lapsena. Yorkin herttua ja herttuatar (myöhemmin kuningas Yrjö VI ja kuningatar Elisabet). Hänen isänsä nousi valtaistuimelle vuonna 1936, kun hänen veljensä, kuningas Edward VIII, luopui kruunusta, teki Elisabetista oletetun perillisen. Hän opiskeli yksityisesti kotona ja aloitti julkisten tehtävien hoitamisen toisen maailmansodan aikana palvellen alueellisen apupalvelun palveluksessa. Marraskuussa 1947 hän meni naimisiin Philip Mountbattenin, entisen Kreikan ja Tanskan prinssin kanssa, ja heidän avioliittonsa kesti 73 vuotta, kunnes Philip kuoli vuonna 2021. Heillä oli neljä lasta: Charles, Walesin prinssi (myöhemmin Charles III), Anne, prinsessa Royal; Prinssi Andrew, Yorkin herttua; ja prinssi Edward, Wessexin jaarli.

8. Rowan Sebastian Atkinson on englantilainen näyttelijä, koomikko ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan parhaiten työstään sitcom-sarjoissa Blackadder ja Mr. Bean.

9. Stephen John Fry on englantilainen koomikko, näyttelijä, kirjailija, juontaja ja aktivisti. Vaikean lapsuuden ja nuoruuden jälkeen, jonka aikana hänet erotettiin kahdesta koulusta ja hän vietti kolme kuukautta vankilassa luottokorttipetoksista, Fry sai paikan Cambridgen Queens' Collegessa, jossa hän opiskeli englanninkielistä kirjallisuutta.

10. Adolf Hitler (20. huhtikuuta 1889 - 30. huhtikuuta 1945) oli saksalainen poliitikko, joka oli natsipuolueen johtaja, Saksan liittokansleri 1933-1945 ja natsi-Saksan Führer 1934-1945. Natsi-Saksan diktaattorina, hän aloitti toisen maailmansodan Euroopassa hyökkäämällä Puolaan syyskuussa 1939 ja oli keskeinen hahmo holokaustissa
"Ikuisesti minun kuuni" syleilen kiireistä kuuta. "Ottakoon" he vain toteavat, kauniit aurinko ihmiset "jos se kerran on hänen kuunsa"
Avatar
Kissatäti
Reactions:
Viestit: 2459
Liittynyt: 01 Joulu 2022, 16:51

Re: Hassu leikki - perustetaan oma puolue / osa 1 / 30

Viesti Kirjoittaja Kissatäti »

Minä valitsen John Lennonin ja Rowan Sebastian Atkinsonin :D Karismaattisia tyyppejä!
"Ikuisesti minun kuuni" syleilen kiireistä kuuta. "Ottakoon" he vain toteavat, kauniit aurinko ihmiset "jos se kerran on hänen kuunsa"
Vastaa Viestiin