Seksin harrastaminen

Oma alue hameväelle. Nais-poweria aliarvioimatta.
Avatar
Sulervo
Reactions:
Viestit: 1166
Liittynyt: 18 Tammi 2023, 19:30

Re: Seksin harrastaminen

Viesti Kirjoittaja Sulervo »

MooM kirjoitti: 11 Huhti 2023, 13:12 Ei kai Neutroni sinänsä valittanut, vaan arveli, että virkeänä pysymiseen tarvittaisiin vielä enemmän?
Kun on ollut aviossa jo kolmisen vuosikymmentä, kuten minä, ei tuo yhdyntöjen viikoittainen määrä todellakaan ole mikään ongelma, kun niitä on jo ehtinyt olla puolison kanssa tuhansia. Naidaan kun naitattaa, ja se on helppoakin kun kumpikin tasan tarkkaan tietää mistä toinen tykkää, niistä vähän kinkkisistäkin jutuista. Olen kyllä kohtalolle kiitollinen, kun mielenkiinto näihin puuhiin on molemmilla säilynyt, ja vielä niin, että aina kun toinen sanoo haluavansa, toinenkin innostuu.
Avatar
MooM
Reactions:
Viestit: 4711
Liittynyt: 30 Marras 2022, 08:29

Re: Seksin harrastaminen

Viesti Kirjoittaja MooM »

Raspu kirjoitti: 11 Huhti 2023, 13:26
MooM kirjoitti: 11 Huhti 2023, 13:12
Raspu kirjoitti: 11 Huhti 2023, 11:20
Neutroni kirjoitti: 10 Huhti 2023, 21:46

No virkeyteen ei "muutama" kerta viikossa riitä.
Jäi vähän epäselväksi paljoko Neutroni saa pillua viikossa. Muutama kerta kuulostaa aika ruhtinaalisesta näin vanhemman miehen näkökulmasta.
Ite en valittais.
En ole koskaan kuullut kenenkään ajattelevan "muutamaa" alle kahtena. Jonkin verran olen aiheesta kysellyt, kun siinä tosiaan on heittoja ihmisten välillä. Jollekin muutama on 2-3 (mikä itselleni on pari, siis suunnilleen-lukumääränä; pari tietenkin on tasan kaksi, kun puhutaan yksiköstä, jossa on kaksi jäsentä/alkiota) tai 3-4, jopa 5. Ehkä tämä helpottaa tuon sietämättömän epätietoisuuden hallinnassa :)

Ei kai Neutroni sinänsä valittanut, vaan arveli, että virkeänä pysymiseen tarvittaisiin vielä enemmän?
On sillä kissanpäivät.
Mulla on käsitys, että pari kertaa viikossa on se yleisin tahti suomalaisilla. Eikä siinä mitään, varmaan se tuota luokkaa on itselläkin. Viisi olisi jo aika paljon, sehän on lähes päivittäin.
While I had personally never felt the lack of a penis, I did admit that it was a handy thing to have along on a picnic…
D. Gabaldon
Avatar
Neutroni
Reactions:
Viestit: 6074
Liittynyt: 29 Marras 2022, 23:09

Re: Seksin harrastaminen

Viesti Kirjoittaja Neutroni »

Raspu kirjoitti: 11 Huhti 2023, 06:10 Muutama on minusta 3-4.
No sano se emännälle. Muutama on tässä tapauksessa hädin tuskin puolet tuosta. Minusta "muutama" on yleensä 1-5. Tosin pienten massatuotteiden tapauksessa voi olla enemmänkin. Jos tehdään taloa, "muutama ruuvi" on helposti kourallinen.

Koulussa opettaja joskus opetti, että "pari" voi tarkoittaa 1-4. Jostain syystä kuitenkin alkoi urputtaa, kun komensi porukan parijonoon ja joku vääräleuka muisti, että pari on 1-4.
Brainwashed
Reactions:
Viestit: 5950
Liittynyt: 29 Marras 2022, 23:28

Re: Seksin harrastaminen

Viesti Kirjoittaja Brainwashed »

Kyllä täällä on suurin osa harrastajia, eli amatöörejä. Joskus nuorempana olisi ehkä ollut habituksen perusteella mahdollista harjoittaa gigolon ammattia, mutta henkisesti ei ollut luontaisia kykyjä siihen ammattiin. Nykyään on tämä maa niin täynnä alihassaneita/partalapsia, ettei tällä ulkonäölläkään enää pärjäisi, liian pliisu.

8-)
”Brainwashed on tyyppi joka latelee omakohtaista törkyy muitten päähän väheksyttävästi, - samalla mainostaen omaa figuuriaan.”

- anonymous admirer
Vastaa Viestiin