Pseudotieteen varjolla urpoilu

Pseudotieteellistä Keskustelua. Ymmärrysrajan toisella puolen
Avatar
asdf
Reactions:
Viestit: 2783
Liittynyt: 03 Joulu 2022, 15:04

Pseudotieteen varjolla urpoilu

Viesti Kirjoittaja asdf »

Elämäntapahihhuli Marja Nordin sai syytteen eläinsuojelurikoksesta, ilmeisesti, koska ei vienyt kyyn puremaa kissaa eläinlääkäriin ja hoiti koiran puremaa kanaa vain pihkasalvalla. Tulee mieleen, että sinänsä hyvä, että tyhmyydestä sakotetaan, mutta ihmisiä ei suojella ollenkaan samalla tavalla henkiparantajilta, homeopatialta yms. Puoskarilakia odotellessa.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-200000927 ... WtcupWdAu8
The opinions of this pseudonym are by no means to be conceived as existing always in my own conviction; nor is any inference justily to be drawn from the writing above as prejudicing any philosopical doctrine of whatever kind.
VCO
Reactions:

Re: Pseudotieteen varjolla urpoilu

Viesti Kirjoittaja VCO »

Mihin se puoskarilaki jäi? Eikö sen pitänyt jo vuosia sitten olla tulossa hetikohta?
Avatar
Enigma
Reactions:
Viestit: 2979
Liittynyt: 07 Joulu 2022, 23:11

Re: Pseudotieteen varjolla urpoilu

Viesti Kirjoittaja Enigma »

asdf kirjoitti: 17 Joulu 2022, 17:35 Elämäntapahihhuli Marja Nordin sai syytteen eläinsuojelurikoksesta, ilmeisesti, koska ei vienyt kyyn puremaa kissaa eläinlääkäriin ja hoiti koiran puremaa kanaa vain pihkasalvalla. Tulee mieleen, että sinänsä hyvä, että tyhmyydestä sakotetaan, mutta ihmisiä ei suojella ollenkaan samalla tavalla henkiparantajilta, homeopatialta yms. Puoskarilakia odotellessa.
Tuosta saa hyvän ennakkotapauksen. Jos käy noin, niin vie kissan/koiran eläinlääkärin, mutta sanoo ettei ole varaa maksaa hoitoa. Onko se lääkäri sitten syytteessä, jos ei hoida ilmaiseksi?
Vastaa Viestiin