Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Sain koronan 6 päivää sitten. Aika koville otti, mutta selvisin siitä, ja enää nuhaa ja yskää on siitä vaivana. Mutta huomasin elintarvikkeiden mm leivän ja hernekeiton nyt maistuvan suolaiselle.
Yleinen ilmoitettu elintarvikkeiden suolapitoisuus on 1,1 %. Miksi ei kaupoista myydä suolattomia elintarvikkeita. Millä ihmeen perusteella ihmisen kuvitellaan tarvitsevan holhousta suolan käytössä? Eivät eläimetkään tarvitse suolaa muuta kuin mitä ruon mukana saavat. Miksi ihmiset pakotetaan tuota myrkkyä nauttimaan säännöllisesti, vaikka siihen ei mitään tarvetta ole.
Jos tiede väittää, että ihmisen tarvitsee enemmän suolaa kuin ruoan raaka-aineissa luonnostaan on, tiede erehtyy raskaasti.
Yleinen ilmoitettu elintarvikkeiden suolapitoisuus on 1,1 %. Miksi ei kaupoista myydä suolattomia elintarvikkeita. Millä ihmeen perusteella ihmisen kuvitellaan tarvitsevan holhousta suolan käytössä? Eivät eläimetkään tarvitse suolaa muuta kuin mitä ruon mukana saavat. Miksi ihmiset pakotetaan tuota myrkkyä nauttimaan säännöllisesti, vaikka siihen ei mitään tarvetta ole.
Jos tiede väittää, että ihmisen tarvitsee enemmän suolaa kuin ruoan raaka-aineissa luonnostaan on, tiede erehtyy raskaasti.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Samasta syystä, kuin miksi ei ole talouskasvua. Eli munapäät ovat vallankahvassa, ja lahjovat kaiken.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Tähän pitää ottaa mukaan mahdollisuutena myös UFO teoria. Eli että ne syöttää meille paljon suolaa, koska niillä on pitkä kotimatka, ja ruuan säilyvyys paranee suolalla.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Kyllä kaupassa myydään raaka-aineita, joissa ei taatusti ole lisättyä suolaa ja joista jokainen voi tehdä niin mautonta ruokaa kuin katsoo tarpeelliseksi.
Deciphered from crop circles.
- KultaKikkare
- Reactions:
- Viestit: 4969
- Liittynyt: 28 Marras 2022, 22:30
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Suolattomille eineksille ei ole juurikaan markkinoita, kukaan ei ostaisi sellaisia.
Kattavien markkinatutkimusten perusteella on päädytty siihen, että nykyinen suolamäärä kelpaa laajimmalle joukolle kuluttajia.
Kattavien markkinatutkimusten perusteella on päädytty siihen, että nykyinen suolamäärä kelpaa laajimmalle joukolle kuluttajia.
Jos tuntuu ettei jaksa niin koittakaa vaan jaksaa.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Hajuaistisi on kärsinyt ja jäljelle jää pelkkä maku, joka on suolainen.
Vaadit holhousta ja ihmettelet miksi holhotaan. Ihmiset pitävät suolaisesta ruuasta ja ostavat sitä. Ei se sen monimutkaisempaa ole. Tarjolla on kaikenlaisia terveystuotteita, joissa on vähemmän suolaa, ja raaka-aineita, joista voi kokata itse. Mutta halvat peruseinekset tehdään massojen makumieltymyksille.Yleinen ilmoitettu elintarvikkeiden suolapitoisuus on 1,1 %. Miksi ei kaupoista myydä suolattomia elintarvikkeita. Millä ihmeen perusteella ihmisen kuvitellaan tarvitsevan holhousta suolan käytössä?
Natriumin puute on yleinen ongelma erityisesti kasveja syövillä eläimillä. Esim. riistan tai karjan hoidossa käytetään suolakiviä, joita eläimet voivat käydä nuolemassa. Se lienee syy ihmisenkin mieltymykseen suolan makuun.Eivät eläimetkään tarvitse suolaa muuta kuin mitä ruon mukana saavat.
Ei kukaan pakota. Koulussakaan ei ole enää pakko syödä ja 80-luvulla liika suola ei ollut kouluruuan ongelma.Miksi ihmiset pakotetaan tuota myrkkyä nauttimaan säännöllisesti, vaikka siihen ei mitään tarvetta ole.
Jos joku luulee, että massoille myytävät halvat teollisuustuotteet ovat jotenkin tieteellisesti optimoituja, erehtyy raskaasti. Ne tehdään sen perusteella mikä myy eniten.Jos tiede väittää, että ihmisen tarvitsee enemmän suolaa kuin ruoan raaka-aineissa luonnostaan on, tiede erehtyy raskaasti.
-
- Reactions:
- Viestit: 6061
- Liittynyt: 29 Marras 2022, 23:28
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Nyt pistit todella pahan.Kontra kirjoitti: ↑24 Syys 2023, 06:50 Sain koronan 6 päivää sitten. Aika koville otti, mutta selvisin siitä, ja enää nuhaa ja yskää on siitä vaivana. Mutta huomasin elintarvikkeiden mm leivän ja hernekeiton nyt maistuvan suolaiselle.
Yleinen ilmoitettu elintarvikkeiden suolapitoisuus on 1,1 %. Miksi ei kaupoista myydä suolattomia elintarvikkeita. Millä ihmeen perusteella ihmisen kuvitellaan tarvitsevan holhousta suolan käytössä? Eivät eläimetkään tarvitse suolaa muuta kuin mitä ruon mukana saavat. Miksi ihmiset pakotetaan tuota myrkkyä nauttimaan säännöllisesti, vaikka siihen ei mitään tarvetta ole.
Jos tiede väittää, että ihmisen tarvitsee enemmän suolaa kuin ruoan raaka-aineissa luonnostaan on, tiede erehtyy raskaasti.
Miksi ihmeessä ihmiset ostavat ja juovat ~ 4.6% keskiolutta, kun 0.0% on myös saatavilla?
”Brainwashed on tyyppi joka latelee omakohtaista törkyy muitten päähän väheksyttävästi, - samalla mainostaen omaa figuuriaan.”
- anonymous admirer
- anonymous admirer
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Jos ihminen haluaa nauttia mahdollisimman suolattomista eineksistä, niin kannattaa kokeilla kissanruokia.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Ihmisen tottumus epäterveelliseen suolaan ruoassa tekee hänet siitä riippuvaiseksi. Miksi ihmiset totutetaan epäterveellisiin elintapoihin jo lapsena aivan perusteettomasti.
Jos ihminen totutetaan ruokaan johon ei ole lisätty lainkaan suolaa, hän aluksi kokee ruoan mauttomaksi, kunnes ajan kuluessa tuntemus mauttomuudesta katoaa, ja suolaton ruoka maistuu hyvälle. Tämän voi itse kukin todeta halutessaan.
Aikoinaan lopetin suolan lisäämisen kaurapuuroon, ja nopeasti puuro alkoi maistua aivan hyvälle ilman suolaa. Samoin tapahtui kananmunien olalta.
Aioinaan työkaverini ruokapöydässä riputteli aina ruokaan suolaa ennen kuin edes maistoin sitä. Aivoinfarktihan siitä tietenkin sitten seurasi, ja puhe vaikeutui sellaiseksi, ettei siitä tahtonut saada mitään selvää. Tuskin hän on enää elävien kirjoissakaan.
Ihmisten terveysriskinä pitäisi lailla kieltää suolaisten sipsien tms myynti, kun ihmiset itse eivät käsitä niiden terveyshaittaa.
Jos ihminen totutetaan ruokaan johon ei ole lisätty lainkaan suolaa, hän aluksi kokee ruoan mauttomaksi, kunnes ajan kuluessa tuntemus mauttomuudesta katoaa, ja suolaton ruoka maistuu hyvälle. Tämän voi itse kukin todeta halutessaan.
Aikoinaan lopetin suolan lisäämisen kaurapuuroon, ja nopeasti puuro alkoi maistua aivan hyvälle ilman suolaa. Samoin tapahtui kananmunien olalta.
Aioinaan työkaverini ruokapöydässä riputteli aina ruokaan suolaa ennen kuin edes maistoin sitä. Aivoinfarktihan siitä tietenkin sitten seurasi, ja puhe vaikeutui sellaiseksi, ettei siitä tahtonut saada mitään selvää. Tuskin hän on enää elävien kirjoissakaan.
Ihmisten terveysriskinä pitäisi lailla kieltää suolaisten sipsien tms myynti, kun ihmiset itse eivät käsitä niiden terveyshaittaa.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Sanot: Hajuaistisi on kärsinyt ja jäljelle jää pelkkä maku, joka on suolainen.Neutroni kirjoitti: ↑24 Syys 2023, 10:11Hajuaistisi on kärsinyt ja jäljelle jää pelkkä maku, joka on suolainen.
Vaadit holhousta ja ihmettelet miksi holhotaan. Ihmiset pitävät suolaisesta ruuasta ja ostavat sitä. Ei se sen monimutkaisempaa ole. Tarjolla on kaikenlaisia terveystuotteita, joissa on vähemmän suolaa, ja raaka-aineita, joista voi kokata itse. Mutta halvat peruseinekset tehdään massojen makumieltymyksille.Yleinen ilmoitettu elintarvikkeiden suolapitoisuus on 1,1 %. Miksi ei kaupoista myydä suolattomia elintarvikkeita. Millä ihmeen perusteella ihmisen kuvitellaan tarvitsevan holhousta suolan käytössä?
Natriumin puute on yleinen ongelma erityisesti kasveja syövillä eläimillä. Esim. riistan tai karjan hoidossa käytetään suolakiviä, joita eläimet voivat käydä nuolemassa. Se lienee syy ihmisenkin mieltymykseen suolan makuun.Eivät eläimetkään tarvitse suolaa muuta kuin mitä ruon mukana saavat.
Ei kukaan pakota. Koulussakaan ei ole enää pakko syödä ja 80-luvulla liika suola ei ollut kouluruuan ongelma.Miksi ihmiset pakotetaan tuota myrkkyä nauttimaan säännöllisesti, vaikka siihen ei mitään tarvetta ole.
Jos joku luulee, että massoille myytävät halvat teollisuustuotteet ovat jotenkin tieteellisesti optimoituja, erehtyy raskaasti. Ne tehdään sen perusteella mikä myy eniten.Jos tiede väittää, että ihmisen tarvitsee enemmän suolaa kuin ruoan raaka-aineissa luonnostaan on, tiede erehtyy raskaasti.
Ei ole ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään kerta kun päästelet aivan älyttömiä.
Vain leipä ja valmiit elintarvikkeet maistuvat suolaisilta, mutta suolaton kaurapuuro ja kanamunat tms suolaton eivät maistu suolaislita.
Toisena sairausvuorokautena en voinut syödä yhtään mitään ruokaa, josta olikin yllätävä positiivinen vaikitus - tauti paransi "sairastuneen" makuaistin.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Sitäpaitsi jos ei omista autoa, mitä naapurikin sanoisi?
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Höpön löpön. Ihminen tarvitsee suolaa pysyäkseen elossa. Veren natriumpitoisuus pitää pysyä tietyllä tasolla muuten tulee ongelmia. Hyponatremiaa ei natriumin puutetta pidetään itsenäisenä riskitekijänä sydän- ja verisuonitautien ja keuhkosairauksien lisääntyneessä kuolleisuudessa.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Äskettäin juuri luin jostakin, että hirvet nuolevat kiviä saadakseen suolaa, mutta eivät suinkaan osana elimistön ravinnetarvetta, vaan syömiensä kasvien osien muuttamista rakenteeltaan ruoansulatuskanavalle sopivaan muotoon.
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
En tiä, jossain mielessä tuonkin voisi ajatella olevan osa elimistön ravinnontarvetta.
- deep purpose
- Reactions:
- Viestit: 893
- Liittynyt: 28 Marras 2022, 22:37
- Viesti:
Re: Miksi laki sallii elitarviketeollisuuden myrkyttää ihmisiä suolalla?
Suola ja muut mausteet auttaa myös syljenerittelyssä ja siten saa ruoan "valmiimmaksi" ennen nielaisua.
Maailmankaikkeudessa on vallinnut täysdeterminismi, kunnes biologia sotki sen täysin.