Sivu 17/75

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 12 Maalis 2023, 16:05
Kirjoittaja Minimus Yahves
Pyttis.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 12 Maalis 2023, 16:54
Kirjoittaja asdf
cacioepepe.jpg
Cacio e pepeä. Aika pastapainotteisia olleet tämän viikon ruoat.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 12 Maalis 2023, 19:23
Kirjoittaja Minimus Yahves
asdf kirjoitti: 12 Maalis 2023, 16:54 cacioepepe.jpg

Cacio e pepeä. Aika pastapainotteisia olleet tämän viikon ruoat.
Hassua. Just eilen tubetin ohjetta tuohon, koska en ole koskaan maistanut. Ensi viikon menussa on alustavasti.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 13 Maalis 2023, 10:36
Kirjoittaja asdf
spagettiiso.jpg
Kakkosaamianen vähän rankemman treenin ja pidemmän lenkin jälkeen.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 13 Maalis 2023, 17:18
Kirjoittaja asdf
caciobourdain.jpg
Minimus Yahves kirjoitti: 12 Maalis 2023, 19:23
asdf kirjoitti: 12 Maalis 2023, 16:54 cacioepepe.jpg

Cacio e pepeä. Aika pastapainotteisia olleet tämän viikon ruoat.
Hassua. Just eilen tubetin ohjetta tuohon, koska en ole koskaan maistanut. Ensi viikon menussa on alustavasti.
Anthony Bourdainin suosikkeja.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 13 Maalis 2023, 17:19
Kirjoittaja asdf
kitchenconfidential.jpg
Tuo oli etusivu tästä kirjasta.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 13 Maalis 2023, 17:30
Kirjoittaja asdf
* eka sivu

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 13 Maalis 2023, 19:50
Kirjoittaja Minimus Yahves
Pastasalaatti loimulohesta. Oli myyjä lähikaupalla. Kallis ruoka kun jo kalaa lähes 40 egellä.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 14 Maalis 2023, 11:22
Kirjoittaja JeeSe
Eilen kokkasin "itämaista" kanakeittoa.

Itämaisuus siihen tulee inkivääristä ja punaisesta thai-currysta ja joskus myös vähän japanilaisesta veitsestä, mutta tällä kertaa kyllä veistelin ihan Fiskarsilla.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 14 Maalis 2023, 15:20
Kirjoittaja asdf
Minimus Yahves kirjoitti: 12 Maalis 2023, 16:05 Pyttis.
Sitäpä.
pytt.jpg

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 14 Maalis 2023, 15:47
Kirjoittaja Brainwashed
Laitoin juuri sian niskan uuniin, saa muhia siellä yöhön asti.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 15 Maalis 2023, 08:11
Kirjoittaja Deimos
Kokkasin reseptin "Putinin Kokki". Maistuu paskalle. En suolestanut että siinäkö syy? En kuitenkaan suosittele. Mutta harvinainen ja katoava "Elintarvike".

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 15 Maalis 2023, 19:05
Kirjoittaja Stalker
"
Vastaanotettu viesti. Hei, tämä on Bing. Voit luoda aterian pikanuudeli ja jauheliha aineksilla monella tavalla. Tässä on muutama ehdotus: - Voit tehdä perinteisen jauhelihakastikkeen ja tarjoilla sen pikanuudelien kanssa. Tarvitset jauhelihaa, sipulia, Oivariini rasvaa, vehnäjauhoa, liemikuutiota, vettä, pippuria, ruokakermaa ja persiljaa. - Voit tehdä jauhelihapihvejä uunissa ja syödä niitä pikanuudelien kanssa. Tarvitset jauhelihaa, sipulikeittoaineksia, turkkilaista jogurttia, kaurahiutaleita ja kananmunia. - Voit tehdä nopean pasta-aterian käyttämällä valmiita ateria-aineksia. Esimerkiksi Knorr Carbonara Spaghetteria sisältää pastaa, pekonia ja juustoa. Tarvitset vain vettä ja paistinpannun. Toivottavasti näistä on apua! 😊
Lisätietoja:
1. valio.fi
2. k-ruoka.fi
3. s-kaupat.fi
2
/
15
"
Jahas, taytyy kokeilla jos löytyy ainekset

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 15 Maalis 2023, 20:03
Kirjoittaja Minimus Yahves
Tein lopusta loimulohesta pastan. Kuuman tällä kertaa.

Re: Mitä kokkasit?

Lähetetty: 15 Maalis 2023, 22:16
Kirjoittaja Punkero
Aika hyvää tulee kun keittää lidlistä ostettuja kanankoipia n. 1 kg, tunnin isossa kattilassa, keitinvesi toiseen kattilaan, missä keittää riisit, sillä aikaa kun koivet jäähtyy kylmällä vedellä täytetyssä kattilassa.
Pinnalle kerääntyy hyödyllisiä rasvoja, siitä tilkka vielä riisikattilaan ja kaadan lopun veden pois.
Isolla paistinpannulla onnistuu lihojen erotteleminen luista, nahkaakin on, jonka hieron sormien välissä tunnistamamattomaksi ja heitän riisikattilaan lihojen kanssa.
Ei tarvii mitään mausteita eikä varsinkaan suolaa.
Mulla kestää lidlin 500g suolapaketti 3 vuotta.
Jos tekee ruokaa aineksista, mitkä eivät ole valmiiksi suolattuja, ei kannattaisi suolata tekovaiheessa yhtään, vaan vasta lautasella, koska suola imeytyy ruokaan.
Vähän ripottelee suolaa pinnalle, se riittää.
Suurin osa suolasta tulee ruoan seassa, ei sitä sieltä maista joten se on aika turhaa.
Jos haluaa suolata ruoan, kannattaisi se tehdä vasta sitten kun ruoka on valmista, eikä imeyttää suolaa koko settiin.
Sopiva suolan määrä on silloin ehkä 10 %