Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 03 Kesä 2023, 14:34
Hodarit tyttöystävälle ja sen siskolle. Omani söin jo valmistusvaiheessa.
Primitiivinen ja terveellinen karkki.Minimus Yahves kirjoitti: ↑02 Kesä 2023, 17:31Näyttää varsin kelvollisilta. En ole koskaan kuullutkaan.Kissatäti kirjoitti: ↑02 Kesä 2023, 15:01
Raparperiremmejä (makeannälkään)
Tarvitsee vain pari raparperin vartta ja puoli desiä sokeria.
Varsi remmeiksi (esim. kuorimaveitsellä tai juustohöylällä), remmit pyöritellään parissa ruokalusikallisessa sokeria, pellille vierekkäin uuniin 100 astetta 20-30 min (muuttuvat tahmeiksi). Uunin jälkeen ripotellaan loput sokerit päälle.
Jotenkin tosi mielenkiintoisen näköinen. Kirpeä ja makea on huippuyhdistelmä aina.Brainwashed kirjoitti: ↑05 Kesä 2023, 01:44 Nuo Kissatädin raparperijutut pitää kokeilla. Pakasteraparperistako teki, kun täällä etelässä vielä vartta varrotaan?
Häh, mä olen jo jatkojalostanut 6 kg ja lisää pukkaa. Siis täällä susirajalla. Sun raparperit on rikki.Brainwashed kirjoitti: ↑05 Kesä 2023, 01:44 Nuo Kissatädin raparperijutut pitää kokeilla. Pakasteraparperistako teki, kun täällä etelässä vielä vartta varrotaan?
Niin taitavat olla. Muistelen että kun asuin Nurmijärvellä niin siellä tontilla oli ihan järkyttävän kokoinen raparperi, Juhannuksena jo kuution kokoinen ja 2 m korkealla se kukkaosa. En ole käynyt siellä muutamaan vuoteen, muuta lienee vieläkin voimissaan. Täällä Espoossa on ihan pieni rääpäle ja uudessa paikassa Kirkkonummella en ole huomannut ollenkaan kasvavan raparperia.MooM kirjoitti: ↑05 Kesä 2023, 16:40Häh, mä olen jo jatkojalostanut 6 kg ja lisää pukkaa. Siis täällä susirajalla. Sun raparperit on rikki.Brainwashed kirjoitti: ↑05 Kesä 2023, 01:44 Nuo Kissatädin raparperijutut pitää kokeilla. Pakasteraparperistako teki, kun täällä etelässä vielä vartta varrotaan?
Jokunen vuosi sitten tuohon tontille upotin maahan raparperin juurakon, eipä ole pukannut kuin muutaman surkean varren eli väärä paikka hieman puiden varjossa, puut imevät kaiken ravinnon. Nyt kun muistutitte niin täytyykin siirtää tuonne missä rikkaruohot rehottavat viidakkona, ravintoa riittänee siellä ja raparperi toivon mukaan varjostaa rikkaruohot jatkossa kun sitä hieman avittaaMooM kirjoitti: ↑05 Kesä 2023, 16:40Häh, mä olen jo jatkojalostanut 6 kg ja lisää pukkaa. Siis täällä susirajalla. Sun raparperit on rikki.Brainwashed kirjoitti: ↑05 Kesä 2023, 01:44 Nuo Kissatädin raparperijutut pitää kokeilla. Pakasteraparperistako teki, kun täällä etelässä vielä vartta varrotaan?
Stalker kirjoitti: ↑04 Kesä 2023, 11:40 Miniribsejä. Kuvaa ei ole , tuli syötyä.
Lautaselle jäi sellaisia lituskoita hieman peukalon kynttä suurempia luita, mistä kohtaa possua nuo tehdään.
Olisko seuraavassa mainittuja babyribsejä?
https://www.poppamies.fi/ribsien-valmis ... mppelisti/
Rosmundaa mikrossa täälläkin + eilinen broilerin paistileike.Kissatäti kirjoitti: ↑02 Kesä 2023, 12:40Pistelin haarukalla reikiä ja tein ristiviillon toiselle puolelle. Rosamunda keskikokoinen. 3 min ja käänsin toiset 3 min ja hyvä tuli. Ihan kuin grillissä paitsi että suolaa täytyi hieman ripotella. Ei mikään kevyt ruoka kuitenkaan kun voin kanssa herkuttelin. Juomana vettä. Illalla vasta saan käytyä kaupassa kun auto on nyt Hänellä mutta illaksi saapuu