Tortilloja tuli tehtyä. Hyvät kasvislisukkeet jauhelihan kanssa.
Mokasin vain siinä, että tuo kastike osoittautui litkuksi, ei chilin häivääkään.
Halvalla ostaa, halpaa saa...
Spagettia kermaisella sieni-pekonikastikkeella ja lehtipersiljaa koristeeksi, kun sitä sattuu olemaan ja pitää käyttää pois.
Hyvän näköinen, mutta raavas mies elää tuolla vain 2 tuntia...
Sitten sitä otetaan annos tai pari lisää. En koskaa kokkaa vaan lautasellista.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 09 Kesä 2023, 22:57
Kirjoittaja MooM
Iltapalaa
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 10:08
Kirjoittaja asdf
Tankkausta hyvän treenin ja lenkin jälkeen.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 15:27
Kirjoittaja Minimus Yahves
Minulla olisi pari tuubia tuollaista kamaa.
Meinasin tehdä kilon murekkeen huomenna naudasta, jossa ehkä pussi hirveä mukana. Noinkohan sopisi noi tuubit samaan taikinaan?
Minulle ihan tuntematon tuote.
On niissä vielä vuosi päiväystä jäljellä, jos ei uskalla murekkeeseen sekoittaa.
Jotenkin veikkaan että nimensä mukaan voisi pasteijoissa toimia juuston kanssa.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 15:52
Kirjoittaja asdf
Minimus Yahves kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 15:27
Minulla olisi pari tuubia tuollaista kamaa.
Meinasin tehdä kilon murekkeen huomenna naudasta, jossa ehkä pussi hirveä mukana. Noinkohan sopisi noi tuubit samaan taikinaan?
Minulle ihan tuntematon tuote.
On niissä vielä vuosi päiväystä jäljellä, jos ei uskalla murekkeeseen sekoittaa.
Jotenkin veikkaan että nimensä mukaan voisi pasteijoissa toimia juuston kanssa.
Murekkeeseen juu, pasteijoihin isolla harkinnalla. Tuo käyttäytyy maksamakkaran tavoin. On siitä mahdollista tehdä hyviä pasteijoita juuston ja ehkä jokun rapean kasvin (parsakaali tulee mieleen) kanssa, mutta ne ovat sitten aika persoonallisia.
Minimus Yahves kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 15:27
Minulla olisi pari tuubia tuollaista kamaa.
Meinasin tehdä kilon murekkeen huomenna naudasta, jossa ehkä pussi hirveä mukana. Noinkohan sopisi noi tuubit samaan taikinaan?
Minulle ihan tuntematon tuote.
On niissä vielä vuosi päiväystä jäljellä, jos ei uskalla murekkeeseen sekoittaa.
Jotenkin veikkaan että nimensä mukaan voisi pasteijoissa toimia juuston kanssa.
Murekkeeseen juu, pasteijoihin isolla harkinnalla. Tuo käyttäytyy maksamakkaran tavoin. On siitä mahdollista tehdä hyviä pasteijoita juuston ja ehkä jokun rapean kasvin (parsakaali tulee mieleen) kanssa, mutta ne ovat sitten aika persoonallisia.
Ou jee.
Eniten pelottaa, että mureke alkaa haisemaan kissasafkalle. Ehkä testaan varovasti yhden tuubin taikinamassan sekaan ja tuomitsen sitten.
Minimus Yahves kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 15:27
Minulla olisi pari tuubia tuollaista kamaa.
Meinasin tehdä kilon murekkeen huomenna naudasta, jossa ehkä pussi hirveä mukana. Noinkohan sopisi noi tuubit samaan taikinaan?
Minulle ihan tuntematon tuote.
On niissä vielä vuosi päiväystä jäljellä, jos ei uskalla murekkeeseen sekoittaa.
Jotenkin veikkaan että nimensä mukaan voisi pasteijoissa toimia juuston kanssa.
Murekkeeseen juu, pasteijoihin isolla harkinnalla. Tuo käyttäytyy maksamakkaran tavoin. On siitä mahdollista tehdä hyviä pasteijoita juuston ja ehkä jokun rapean kasvin (parsakaali tulee mieleen) kanssa, mutta ne ovat sitten aika persoonallisia.
Ou jee.
Eniten pelottaa, että mureke alkaa haisemaan kissasafkalle. Ehkä testaan varovasti yhden tuubin taikinamassan sekaan ja tuomitsen sitten.
Ja jos kuka tahansa muu olisi kysynyt tuon sopivuutta pasteijoihin, olisin sanonut, ettei kannata, mutta sä oot sen verran pervo, että voisit tykätä
Minimus Yahves kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 15:27
Minulla olisi pari tuubia tuollaista kamaa.
Meinasin tehdä kilon murekkeen huomenna naudasta, jossa ehkä pussi hirveä mukana. Noinkohan sopisi noi tuubit samaan taikinaan?
Minulle ihan tuntematon tuote.
On niissä vielä vuosi päiväystä jäljellä, jos ei uskalla murekkeeseen sekoittaa.
Jotenkin veikkaan että nimensä mukaan voisi pasteijoissa toimia juuston kanssa.
Murekkeeseen juu, pasteijoihin isolla harkinnalla. Tuo käyttäytyy maksamakkaran tavoin. On siitä mahdollista tehdä hyviä pasteijoita juuston ja ehkä jokun rapean kasvin (parsakaali tulee mieleen) kanssa, mutta ne ovat sitten aika persoonallisia.
Ou jee.
Eniten pelottaa, että mureke alkaa haisemaan kissasafkalle. Ehkä testaan varovasti yhden tuubin taikinamassan sekaan ja tuomitsen sitten.
Ja jos kuka tahansa muu olisi kysynyt tuon sopivuutta pasteijoihin, olisin sanonut, ettei kannata, mutta sä oot sen verran pervo, että voisit tykätä
Hah!
Se on selvää, että en noita roskiin heitä. Mieluummin epäonnistunut kokeilu kuin hukka.
Google ehdotti voileipäkakkuun, mutta ei kiitos, siihen laitan loimulohta.
Taidan mureketta tehdessä testata hieman leivänpäällisenäkin, mistä sen tietää osuuko omaan makuun. Kinkusta kyllä pidän noin yleensä. Ja siedän jopa nötköttiä pienissä määrin.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 16:40
Kirjoittaja MooM
Tuo on majoneesipohjainen tahna. Kai se menee murekkeessa, mutta en tiedä miten majoneesi käyttäytyy kuumassa. Oikenee varmaan.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 16:45
Kirjoittaja Minimus Yahves
MooM kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 16:40
Tuo on majoneesipohjainen tahna. Kai se menee murekkeessa, mutta en tiedä miten majoneesi käyttäytyy kuumassa. Oikenee varmaan.
Ollaan jännän äärellä Toisaalta ei ole kiva pilata koko mureketta, mutta testata pitää.
Muutenkin suunnittelin että teen neljä tai viisi poikittaista pikkumureketta yhden ison sijaan (koska paistopinta nam), joten taidan tehdä 2 tai 3 ilman tota ja loppuun sekaan ylläritahnaa.
Onko muumilla kokemusta tuosta leivänpäällisenä tai suolaisissa leivonnaisissa? Kinkku-feta-pinaatti-piirakka tms.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 16:50
Kirjoittaja asdf
MooM kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 16:40
Tuo on majoneesipohjainen tahna. Kai se menee murekkeessa, mutta en tiedä miten majoneesi käyttäytyy kuumassa. Oikenee varmaan.
Se leikkaa eli juoksuttuu, mutta se on kosmeettinen haitta, ei vaikuta makuun (ainakaan jos sitä ei tiedä). Pasteijoissa se on piilossa, niin minä näyttäisin vihreää valoa.
MooM kirjoitti: ↑12 Kesä 2023, 16:40
Tuo on majoneesipohjainen tahna. Kai se menee murekkeessa, mutta en tiedä miten majoneesi käyttäytyy kuumassa. Oikenee varmaan.
Se leikkaa eli juoksuttuu, mutta se on kosmeettinen haitta, ei vaikuta makuun (ainakaan jos sitä ei tiedä). Pasteijoissa se on piilossa, niin minä näyttäisin vihreää valoa.
Yh.
Ei voi pilata pennun murekkeita, joten keksin jotain noille myöhemmin. Elokuu 24 on päiväys, mutta vuosia säilyvä tuote varmaan jaksaa helposti 6kk sen ylikin.
Pakko sen on johonkin sopia.
Re: Mitä kokkasit?
Lähetetty: 12 Kesä 2023, 16:57
Kirjoittaja Minimus Yahves
Muksikin on laajentanut kokkausrepertuaariaan ohi tuttujen kolmen safkan.
Tämän lähetti pari päivää sitten. Ei yhtään pahannäköinen.
Kiva jos innostuu kokkaamaan, koska parantaa ravitsemusta ja perseensaantimahdollisuuksia.